Yılmaz Özdil İzmirli okurlarıyla buluşuyor

Hürriyet gazetesi köşe yazarı yeni kitabıyla okurlarının karşısında.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Özdil İzmirli okurlarıyla buluşuyor

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Yılmaz Özdil, geçen yıllarda büyük ilgi gören 'İsim, Şehir, Hayvan' ve  'İsim, Şehir, Bitki'den  sonra yeni bir kitapla okurlarının karşısında. 



D&R, Yılmaz Özdil ile okuyucularını  yeni kitabı 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda'nın imza gününde İzmir Egepark Mavişehir mağazasında buluşturuyor.



Yeni kitabı 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda' ile D&R listelerinin üst sıralarından inmeyen Yılmaz Özdil  23 Kasım Cumartesi günü saat 13.00'de Egepark Mavişehir  D&Rda  okuyucuları ile buluşacak.



KİTAP HAKKINDA:

2002 seçimlerinden ve AKP’nin iktidara gelmesinden bu yana, Recep Tayyip Erdoğan’ın “çıraklık... kalfalık... ustalık” dönemleri ekseninde Türkiye’de yaşanan belli başlı olayların kronolojik sırayla dökümü.... Yılmaz Özdil, fazla yorum yapmadan yalnızca gelişmeleri ard arda sıralıyor ve bir anlamda ülkemizin son 10 yılının röntgen filmini çekiyor. Tesettür defilelerinden 1 Mart Tezkeresi’ne, kritik Yüksek Askeri Şura toplantılarından Hrant Dink’in öldürülmesi ve Danıştay saldırısına, AKP hakkında kapatma davasından Ergenekon operasyonlarına, Kürt açılımından Gezi Parkı direnişine kadar olan biten ve yakın siyasi tarihimizde iz bırakan her şey Özdil’in “seçmeleri” arasındaki yerini alıyor. Özdil yorum yapmıyor, aktarmakla yetiniyor. Ama olaylar peş peşe dizildiğinde son on yılın net bir tablosu çıkıyor ortaya. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin