YILMAZ ÖZDİL GÖZYAŞLARINA ZOR HAKİM OLDU

Burada Hayat Var programına konuk olan Yılmaz Özdil, Tartan'ın yaklaşan Anneler Günü ile ilgili sorusu karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
YILMAZ ÖZDİL GÖZYAŞLARINA ZOR HAKİM OLDU

Özdil, Tartan'ın "Anneler günü yaklaşıyor. Hayatında hiç unutamadığın Anneler Günü oldu mu?" sorusuna yanıt verirken yeni kaybettiği anne ve babasının ardından yaşadığı duyguları paylaştı.


"Aklımda en çok kalacak olan Anneler Günü, bu Anneler Günü. Çünkü İlk kez annem yok. Hep duyardık, insan yaşar, büyür ve ölür ama buna hazırlıklı da olunamıyormuş. Bir de annem, babamın ardından gitmek için elinden geleni yaptı. Babam vefat edince annem şalteri indirdi. Onu bir daha hayata bağlayacak bir kablo bulamadık. Benim adıma asıl ilginç olan insan bir şekilde her şeye hazırlıklı olabiliyor. Annen, baban ölebilir. Bunu çok küçük yaşta yaşamış olan insanlarımız var. Ya da doğduğu anda annesini kaybedenler var. Özellikle şehit çocuklarını gördükçe aynı şeyleri düşünüyoruz. Ama annem ve babamın oturduğu, benim büyüdüğüm evin boş kalmasına hiç hazırlıklı değilmişim. Bir evin boş kalma duygusu beni hakikaten çok etkiledi."


Aynur Tartan ile Burada Hayat Var'ı yarın saat 16.00'da CNN TÜRK'te izleyebilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin