Yılmaz Özdil duyurdu! Oya Başar ve Ruhat Mengi, Sözcü TV'de

Test yayınına başlayan ve 1 Mart'ta yayın hayatına başlayacak Sözcü TV, anlaşılan isimleri de bir bir açıklamaya devam ediyor. Son olarak usta oyuncu Oya Başar ve gazeteci Ruhat Mengi'nin Sözcü TV ile anlaştığı açıklandı. İşte, Yılmaz Özdil'in duyurduğu iki ismin yapacakları programlar...

Yılmaz Özdil duyurdu! Oya Başar ve Ruhat Mengi, Sözcü TV'de

RTÜK'ten yayın lisansına başlayan ve şu an test yayınınnda olan Sözcü TV, 1 Mart itibariyle yayın hayatına resmen başlayacak. Kanalın anlaştığı isimlerde bir bir açıklanmaya devam ediyor.

Yılmaz Özdil, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla, usta oyuncu Oya Başar ve gazeteci Ruhat Mengi'nin Sözcü TV ile anlaştıklarını duyurdu.

'EFSANE GERİ DÖNÜYOR'

Yılmaz Özdil, Oya Başar'ın Sözcü TV ile anlaştığını duyurdu. Twitter hesabından paylaşım yapan Özdil, "Efsane geri dönüyor… Ekranların kraliçesi Oya Başar, Olmaz Bu Kadar haber bülteniyle Sözcü televizyonunda", ifadelerini kullandı.

RUHAT MENGİ DE SÖZCÜ TV'DE

Yılmaz Özdil, deneyimli gazeteci ve televizyonn programcısı Ruhat Mengi'nin de Sözcü TV ile anlaştığını, "Donanımlı konuk seçimleriyle, bilgilendirici tartışma programlarıyla izlenme rekorları kıran, röportajların rakipsiz ismi, Ruhat Mengi, Sözcü televizyonunda…" sözleriyle duyurdu.

SÖZCÜ TV 1 MART'TA YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR

RTÜK'ten lisansını alan ve şu an test yayınında olan Sözcü TV, 1 Mart'ta resmen yayına başlayacak.

Uzun zamandır yayına girmesi beklenen Sözcü TV nihayet test yayınına başladı. Sözcü TV SZC TV kısaltmasını kullanacak ve logosu da bu şekilde olacak. Sözcü TV kısa süre içinde izleyici sayısını artırarak yayıncılık alanında öenmli bir konuma yükselmesi bekleniyor. Sözcü TV test yayınlarının ardından kısa sürede normal yayın akışna geçecek. SZC TV'de Ana Haber bültenini ise deneyimli gazeteci ve sunucu Korcan Karar yapacak. Kanalı izlemek isteyenler Sözcü TV uydu frekansı 2023 kaç? SZC TV uydudan ve televizyondan nasıl izlenir? gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

Yılmaz Özdil duyurdu! Oya Başar ve Ruhat Mengi, Sözcü TV'de

Sözcü TV frekansı 2023

Sözcü TV (SZC TV) yayınları Türksat 4 A uydusu üzerinden televizyonlardan da izlenebilecek. Kanalı uydu üzerinden izlemek isteyenler öncelikle uydu antenlerini Türksat 4A'ya çebvirmeleri gerekecek. 2023 Sözcü TV uydu frekansı şöyle:

11837 Frekans

30.000 V, batı

FEC:2/3

Sözcü TV hangi kanallarda?

Sözcü TV Türksat üzerinden yayın yaptığı gibi farklı platformlar üzerinden de yayın yapıyor.

Digiturk: 60. kanal
D-smart: 93. kanal
Turkcell TV Plus: 69. kanal
Tivibu: 69. kanal
Türksat Kablo TV: 76. kanal

Sözcü TV'de kimler var?

SZC TV'de Yılmaz Özdil genel müdür olarak görev yapıyor.

Haber müdürü ise Burak Ersemiz oldu.

Korcan Karar ise Sözcü TV'de ana haber sunacak.

Ümit Zileli ise Sözcü TV hafta sonu haberlerini sunacak.

İskender Baydar SZC TV'de programlar sunacak.

Mustafa Sağlamer ve Kemal Gülmüş gibi gazeteciler Sözcü TV'de yer alacak.

Tuba Emlek de sunculuğu ile kanalda görev yapacak.

Oya Başar, Olmaz Bu Kadar’ adlı bültenle ve Ruhat Mengi ise Her Açıdan programlarıyla kanalda yer alacaklar.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin