Yılmaz Erdoğan’dan yeni film! Kin filmi konusu nedir? Kin filmi oyuncuları kim?

Güney Kore filmi olan ‘”The Grudge”dan uyarlama olan ve senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı “Kin” filmi, Netflix’de izleyiciler ile buluşuyor. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan’ın da bulunduğu Kin filminin yapımcılığını Necati Akpınar yaparken, filmin yönetmen koltuğunda ise Türkan Derya oturuyor. Güney Kore’den uyarlama olarak çekilen filmin vizyon tarihi de belli oldu. Peki “Kin” filmi ne zaman yayınlanacak?

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Erdoğan’dan yeni film! Kin filmi konusu nedir? Kin filmi oyuncuları kim?

Güney Kore uyarlaması olan “Kin” filminin çekimleri tamamlandı. Yılmaz Erdoğan, Netflix’de yayınlanacak olan filmin hem senaryosunu yazdı hem de başrol olarak filmde rol aldı. Kin filminin başrollerinde Yılmaz Erdoğan’ın yanında Ahmet Mümtaz Taylan, Rüzgar Aksoy, Duygu Sarışın ve Cem Yiğit Üzümoğlu gibi başarılı isimler de yer alıyor. Peki “Kin” filminin konusu nedir? İşte Kin filmi yayın tarihi…

 Yılmaz Erdoğan’dan yeni film! Kin filmi konusu nedir? Kin filmi oyuncuları kim?

Alternatif sinema filmlerinin ve dizilerin platformu olan Netflix’teki Türk yapımlarına bir yenisi daha eklendi. Başrolünde Yılmaz Erdoğan'ın yer aldığı Kin adlı filmin ilk fragmanı da yayınlandı.

Yapımcılığını Necati Akpınar'ın, senaristliğini ise Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği Kin, ilk fragmanın yayınlanmasının ardından izleyici tarafından merak edildi.

KİN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Yılmaz Erdoğan’dan yeni film! Kin filmi konusu nedir? Kin filmi oyuncuları kim? - Resim : 2

Başkomiser Harun, mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra ekip arkadaşlarıyla kutlamaya gider. Ödülden sonra terfi alacağına emin olan Harun, o gece eve dönerken bulunduğu taksideki şoförün saldırısı sonucu kendini savunurken cinayet işler.

Ertesi sabah, bu cinayet vakası emniyete ulaşır ve Harun, kendi işlediği cinayetin failini aramaya başlar. Hem kaçan ve hem de kovalayan olmanın stresiyle başa çıkmaya çalışırken, bulduğu her ipucu onu çok daha karmaşık bir olayın içine çeker.

KİN NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yılmaz Erdoğan’dan yeni film! Kin filmi konusu nedir? Kin filmi oyuncuları kim? - Resim : 3

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı Kin filmi, 8 Ekim tarihinde tüm dünyayla aynı anda dijital film ve dizi platformu Netflix üzerinden izleyici ile buluşuyor.

KİN FİLMİ OYUNCULARI

Yılmaz Erdoğan’ın başrollerinde bulunduğu Güney Kore yapımı "The Grudge"dan uyarlanan ‘Kin’ 8 Ekim’de Netflix üzerinden izleyiciler ile buluşuyor.

 Yılmaz Erdoğan’dan yeni film! Kin filmi konusu nedir? Kin filmi oyuncuları kim? - Resim : 4

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan’ın yanında Ahmet Mümtaz Taylan, Cem Yiğit Üzümoğlu, Rüzgar Aksoy ve Duygu Sarışın gibi isimler de yer alıyor.

KİN FİLMİ RESMİ FRAGMAN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin