'Yılmaz Erdoğan bize filmi izletmedi'

Şebnem Bozoklu ve Kerem Fırtına NTV Radyo'ya konuk oldu...

Google Haberlere Abone ol
'Yılmaz Erdoğan bize filmi izletmedi'

Öykü Özdoğan’ın hazırlayıp sunduğu “20 Dakika”; oyuncu Şebnem Bozoklu ve Kerem Fırtına’yı konuk etti. İkili, NTV Radyo dinleyicilerine “Kaplan Sarılması” adlı tiyatro oyunlarından bahsetti.



“Oyuncu olmaya küçük yaşta karar verdim”



Küçük yaşta annesiyle birlikte bir çocuk tiyatrosu izlemeye gittiğini anlatan Şebnem Bozoklu, “Perde açıldığı anda, oturduğum yerden çok şikayet etmiştim. Kesinlikle o sahne ışığının altında olmak istiyordum” dedi. İzlediği oyun sonrası oyunculardan birinin Bozoklu’ya soru sorması üzerine koşarak sahneye gittiğini dile getiren oyuncu, doğru cevabı verince herkesin kendisini alkışladığını ve o anda oyuncu olmaya karar verdiğini açıkladı.



Kerem Fırtına ise Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmasına rağmen gençliğinden beri oyuncu olmak istediğini paylaştı.



“Kaplan Sarılması’ teknolojik bir odada geçiyor”



Şebnem Bozoklu, 13 Ocak’tan bu yana Toy İstanbul’da tiyatroseverlerle buluşan “Kaplan Sarılması” isimli oyununun, teknolojik baskılar sonucu ezilerek yanlızlaşma duygusunu ele aldığını söyledi.



Oyununun teknolojik bir odada geçtiğini söyleyen Bozoklu, “Bir kadının kendine ideal bir partner yaratmak üzere teknolojik bir odaya girişiyle başlıyor. Ben o kadınım, Kerem de o makine, yani odanın sesi” açıklamalarında bulundu.



“Sahnede tek başına olmak çok farklı”



İlk kez sahnede bu kadar yalnız kaldığını dile getiren oyuncu, “Tek başımayım. Gerçekten sahnede gözüne bakacak kimsem yok” diyerek, oyunu sahnelerken zorluk çektiğini vurguladı.



Bozoklu, tiyatronun içinde olduğu için hissettiği tek güven noktasının Kerem Fırtına olduğunu da sözlerine ekledi.



“Yılmaz Erdoğan bize filmi izletmedi”



Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve Demet Akbağ ile senelerce kapalı gişe oynadıkları Haybeden Gerçeküstü Aşk oyununun film uyarlaması olan Tatlım Tatlım’ın 17 Mart’ta vizyona gireceğini söyleyen Bozoklu, filmde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Bozoklu film için “Bizi ne beklediğini biz de bilmiyoruz, çünkü Yılmaz Abi bize filmi izletmedi” dedi. Oyuncu, filmin çok iyi yazılmış bir kadın - erkek çözümlemesi olduğunu ve şahane bir kadrosu olduğunu ekledi.



“Seyahat edebilmek için çalışıyorum”



“Tek motivasyonum seyahat etmek, seyahat edebilmek için çalışıyorum” diyen Şebnem Bozoklu, uzakta olmanın, hiç bilmediği bir yerde olabilmenin kendisi için çok büyük bir deneyim alanı olduğunu dile getirdi.



Kerem Fırtına da hem oyunculuktan, hem tiyatrodan, hem de radyodan beslendiğini açıkladı.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin