Yıllardır beklenen transfer gerçekleşti! Brezilyalı yıldız Hulk artık Süper Lig'de

Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen ve transfer çalışmalarını sürdüren Samsunspor, Brezilyalı yıldız Hulk için transfer girişimlerine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Yıllardır beklenen transfer gerçekleşti! Brezilyalı yıldız Hulk artık Süper Lig'de

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor ses getirecek bir transfere imza atmaya hazırlanıyor.

Atletico Mineiro'da forma giyen 36 yaşındaki oyuncu için transfer teklifi yapan Samsunspor, Brezilya ekibinden olumlu yanıt alması halinde Hulk'u renklerine bağlayacak.

Kariyerinde Porto ve Zenit gibi önemli takımların formasını giyen Hulk 687 maçta 369 gol ve 197 asistlik performans sergiledi. Milli Takım formasını da yedi sene boyunca terleten Hulk 11 kez gol sevinci yaşadı.

BİR MAÇTA 6 KİLO VERMESİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Hulk geçtiğimiz sezon oynanan Brezilya Kupası son 16 turu karşılaşmasında Flamengo'ya karşı forma giymiş o maçta tam 6 kilo vermişti.

Maçın ardından şaşkınlığını gizleyemeyen Hulk, ''Atletico'ya geldiğimden beri en çok susuz kaldığım maç bu oldu. Maçta tam 6 kilo verdim. Doping testinde 30 litre su içtim ama idrarımı yapamadım'' ifadelerini kullanmıştı.

2013 ve 2014 yıllarında Brezilya Milli Takımı'nda, Hulk'un fitness antrenörlüğünü yapan Anselmo Sbgaria ise Hulk'un diğer futbolculara göre daha fazla terlemesinin ve kilo kaybetmesinin normal olduğunu söylemişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin