Yıllar sonra o kavgayı anlattı: Yüzük gözüme oturunca...

2. Sayfa programına şarkıcı Mustafa Topaloğlu ve eşi Derya Topaloğlu konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yıllar sonra o kavgayı anlattı: Yüzük gözüme oturunca...

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına şarkıcı Mustafa Topaloğlu ve eşi Derya Topaloğlu konuk oldu. Bir dönem evliliklerinde sıkıntılı günler yaşayan çift, bilinmeyenleri anlattı.



İşte, Mustafa Topaloğlu ve Derya Topaloğlu’nun açıklamalarından satır başları...



Yıllar sonra o kavgayı anlattı: Yüzük gözüme oturunca...



Derya Topaloğlu:



"Her evlilikte kavga oluyor. Kavgasız gürültüsüz hiçbir evlilik yoktur. Bizim biraz dozu fazla aştı, son zamanlarda… Zannediyorum ki o dönem Mustafa’da bir sıkıntı vardı. Normal konuşurken bile bir anda bağıran, çağıran bir insan oluyordu.



Kalp krizi geçirmeden önce bir başlangıçtı belki de bu. O dönemlerde bana çok yüklenmesi oldu. Olabilir, bizim iki tane evladımız var. İnsanoğlu dört dörtlük değil… Hatanın neresinden dönersen kardır. Önemli olan hatanı, kusurunu keşfedip onarıp tamir edebilmektir.



Olay günü yüzük vardı parmağında özel bir yüzük, o yüzük benim gözüme oturunca beynime kadar kırıldı orbita kemiğim. Ben ölümden döndüm, çok ciddi bir şey yaşadım.



Barışmamız kolay olmadı, çok zor oldu. Biz hiç küsmedik. Evet, tartışmalarımız oldu, çok olumsuz şeyler yaşadık ama hiç bu denli bir durum olmamıştı. Bir ay annemlerde kaldım. Zaten iyileşme sürecim bir yıl sürdü.



Bir sene uykuda vakit geçirdim. Bir aparat yerleştirdiler göz çukuruma. Hem alt kırıldı, hem de içeriye doğru darbe almıştım. Çok zor dönemdi. Bu süreç yordu, yıprattı beni… Ben şok oldum, ‘ne oluyoruz ‘dedim. Bu zaman kadar böyle bir şey yaşamadım. Eşim bana vurdu, ama o vurmadığını iddia ediyor."



Yıllar sonra o kavgayı anlattı: Yüzük gözüme oturunca... - Resim : 2



Mustafa Topaloğlu:



"Bilerek bir insanın yüzüne vurulur mu? Bunu insan yapmaz… Vurur, öldürür ama göze vurulmaz. Ben elimi salladım o da kafasını eğdi şiddetli çarpışma oldu. O kemik çok hassas, ince bir kemik ona denk geldi.



Ben çok hassas bir insanım kasıtlı bir şey yapmadım içime dert oldu o olay. Eşim o şokla benim ona vurduğumu düşünüyor o da normal… Ben elimi salladım, o kafasını eğdi çarpışma oldu. Bilerek olan bir şey değil."



Yıllar sonra o kavgayı anlattı: Yüzük gözüme oturunca... - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin