Yıllar sonra bir aradalar

Birbirlerine küsen 2 ünlü sanatçı, yıllar sonra yeniden bir araya geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Yıllar sonra bir aradalar

Sabah gazetesinin Günaydın eki yazarı Mevlüt Tezel, bugünkü köşesine Kayahan ve Nilüfer'i taşıdı.



İkilinin yıllara dayanan dostluğunu ve küslüğünü kaleme alan Tezel, Kayahan'ın hastalık sürecinde Nilüfer'in desteğini okuyucuyla paylaştı.



Tezel'in köşe yazısı şu şekilde:



Mutlu son!

İki eski dost, yıllardır süren kavgalarına nokta koyup buluşmaya, her gün telefonla görüşmeye başladı. Hatta Nilüfer, Kayahan'ın çıkaracağı tribute albümde bir şarkı seslendirmeye bile hazır!

1990 yılında bacağında çıkan yağ bezesiyle kansere yakalandığı fark edilen ve altı ay ömür biçilen pop müziğinin büyük ustası Kayahan, elektron tedavisi görmüş ve hastalığı yenmişti.

Ne yazık ki, hastalığı 11 yıl sonra aynı yerden nüksetmişti. Geçirdiği dört ameliyat ve radyoterapi tedavisiyle sağlığına kavuşan Kayahan'ın hastalığı, bir süre önce bir kez daha nüksetti. Ünlü sanatçı, hastane ve evi arasında mekik dokuyor, tedavisi yoğun bir şekilde devam ediyor. Kayahan'ın hastalığı yenilgiye doymuyor; ünlü sanatçı bu ezeli düşmanını inşallah bir kez daha yenecek. 



'SEVENLERİM ÜZÜLÜYOR' 

Kayahan'ı aradım dün, telefonuma çıkmaz diye düşünüyordum ama çıktı. Sesi çok iyiydi ve morali yerindeydi. Hastalığından lafı açtım, nazik bir dille bana hatamı söyledi; kanser hastalığını ona hatırlatmıştım.

Tedavisinin devam ettiğini belirten Kayahan, şöyle konuştu: "Hastalığımla ilgili birçok haber çıkıyor ve beni sevenler bu duruma üzülüyor. Ben onları üzmemek için konuşmuyorum. İnşallah tedavim bitince gazeteci dostlarla bir araya gelip her şeyi anlatacağım. İyiyim, Allah'ın izniyle sağlığıma kavuşacağım." 



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin