'Yıldızlı gençler' ekranın en iyilerini ödüllendirdi

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü, 'en iyileri' seçti.

Google Haberlere Abone ol
'Yıldızlı gençler' ekranın en iyilerini ödüllendirdi

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Yılın Yıldızları Ödül Töreni dün gece sahiplerini buldu. Yılın Yıldızları Ödül Töreni, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezi’nde düzenlendi ve 5000 Yıldızlı öğrencinin oylarıyla ödüle hak kazanan ünlü isimler geceye eşlik etti. 



STAR 3 ÖDÜL ALDI



Sunuculuğunu Hayrettin'in üstlendiği Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde Star TV, 3 ödül aldı. 5000 Yıldızlı gencin oyuyla 'Yılın En İyi Kanalı' ödülüne layık görülürken '3 Adam', 'Yılın En İyi Eğlence Show' programı, '1 Erkek 1 Kadın' dizisinin oyuncusu Demet Evgar 'Yılın En İyi Komedi Dizi Oyuncusu' olarak seçildi. Star TV'nin ödülünü Star Drama Direktörü Ümmü Burhan aldı. Star, geçen yıl da 'Yılın En Beğenilen Kanalı' ödülünün sahibi olmuştu.



'ÜÇ ADAM' EN İYİ EĞLENCE SHOW PROGRAMI



Eğlence Show programı dalında ödülün sahibi olan '3 Adam' ın ödülü almak üzere  İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç törene katıldı. Eser Yenenler'in yerine Mert Fırat'ı çıkartan ikili Eser'in gelememesinden doğan üzüntüyü dile getirirken kalbinin törende olduğunu söyledi. Bunun üzerine İbrahim Büyükak'ın 'Senin yağ bağlamış kalbini istemeyiz hem de Mert daha yakışıklı' şeklindeki esprisi salonda kahkahalar ve alkışlarla karşılandı.










Sıradaki Haber İçin Sürükleyin