Yıldız Tilbe'den bomba 'O Ses Türkiye' açıklaması! Gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe verdiği röportaj sırasında bomba açıklamalarda bulundu. O Ses Türkiye ile ilgili sözlerinden sonra duyanlar hem üzüldü hem de Acun Ilıcalı'dan açıklama bekledi.

Google Haberlere Abone ol
Yıldız Tilbe'den bomba 'O Ses Türkiye' açıklaması! Gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi

TV8 ekranlarının en çok sevilen programlarından biri olan O Ses Türkiye yarışması bu sezon olacak mı? O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüride kimler olacak? Yıldız Tilbe'ye "O Ses Türkiye'de olacak mısınız?" sorusu soruldu. Ünlü şarkıcı verdiği cevapla kafaları karıştırdı. Gözler Yıldız Yilbe'nin açıklamalarından sonra medya patronu Acun Ilıcalı'ya çevrildi. İşte Yıldız Tilbe'nin O Ses Türkiye ile ilgili iddiaları...

O Ses Türkiye'nin jürisinde kimler olacak?

Ekranların sevilen yarışma programı olan O Ses Türkiye yeni sezonda TV8 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanıyor. Ancak yarışmanın başlamasından önce jüri koltuğunda kimlerin yer alacağı da merak konusuydu. Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye jüri koltukları için Yıldız Tilbe ve Hadise için teklif götürdüğü iddia edildi.

Yıldız Tilbe'den bomba 'O Ses Türkiye' açıklaması! Gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi

Yıldız Tilbe'den bomba O Ses Türkiye açıklaması

Yıldız Tilbe bu iddiaları Twitter'da yaptığı açıklama ile yalanladı. Tilbe "Bana jüri teklifi gelmedi. Zaten bu sene O Ses Türkiye yokmuş bildiğim kadarıyla" ifadelerini kullandı. Tilbe'nin açıklamasının ardından gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Acun Medya'nın konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

İşte Yıldız Tilbe'nin o açıklaması:

Yıldız Tilbe'den bomba 'O Ses Türkiye' açıklaması! Gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin