Yıldız Tilbe: Bazen kendime dayanamıyorum

Yıldız Tilbe, dün yine Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeydi.

Google Haberlere Abone ol
Yıldız Tilbe: Bazen kendime dayanamıyorum

Kerki Production ve Solfej Organizasyon'un açıkhava konserleri kapsamında 23 Temmuz'da ilk kez çıktığı Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser veren Yıldız Tilbe, önceki akşam ikinci kez yine Harbiye'deydi. 3,5 saat sahnede kalan sanatçı, dansları ve bitmek bilmeyen enerjisiyle kendine hayran bıraktı.



Sahnede kaldığı süre boyunca, Harbiye'deki binlerce kişinin her şarkısına eşlik ettiği Tilbe, hayranlarına bol bol teşekkür etti.



‘İYİ Kİ VARIM ALLAH'A ŞÜKÜR’



Sevenlerinin tezahürat ve alkışlarına sık sık karşılık veren sanatçı, ‘İyi ki varsın Yıldız' diyen seyircilere “Bence de iyi ki varım. Allah'a binlerce şükürler olsun ama zaman zaman dayanılmaz oluyorum. O zaman ben bile kendime dayanamıyorum” diye karşılık verdi. Konsere ilk olarak payetli bir elbiseyle çıkan Yıldız Tilbe, spor ayakkabıları sayesinde sahnede dilediğince dans etti. Tilbe, konserin ikinci kısmında ise beyaz bir elbise giydi. Harbiye'deki binlerce kişilik hayran korosu da sanatçının şarkı ve danslarına konser boyunca eşlik etti.



YILDIZ KORKTU AVİZE İNDİ



İlk konserinde sahnedeki dev avizeden rahatsız olan ve korktuğunu söyleyen Yıldız Tilbe bu defa önlem aldı. Sanatçı, dev avizeyi aşağı indirterek şarkılarını rahatlıkla söyledi.



ÜNLÜLER YALNIZ BIRAKMADI



Yıldız Tilbe'yi dinlemeye gelenler arasında Mabel Matiz, Burcu Kara, Betül Demir, Rober Hatemo, Tugba Yurt, Ümit Kantarcılar, Asuman Krause, Ecem Özkaya Üstündağ ve Soner Arıca gibi isimler vardı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin