Yıldız isimler bu filmde bir araya geldi. Vahdet Erdoğan'ın yeni filmi C Takımı 16 Şubat'ta vizyona giriyor

Sil Baştan Kaynanam ve Nasipse Olur gibi filmlerin yapımcısı Vahdet Erdoğan, yeni filmi C Takımı’nın 16 Şubat 2024 itibarıyla vizyonda olacağını duyurdu. C Takımı’nın başrollerinde Murat Akkoyunlu, Turgay Tanülkü, Toygan Avanoğlu gibi önemli isimler yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yıldız isimler bu filmde bir araya geldi. Vahdet Erdoğan'ın yeni filmi C Takımı  16 Şubat'ta vizyona giriyor

Sil Baştan Kaynanam ve Nasipse Olur filmleri ile adını duyuran yapımcı Vahdet Erdoğan, yeni filmi C Takımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, “Güzel başladı güzel bitiriyoruz. Harika bir iş çıktı. Bundan sonraki notu izleyiciler verecek” dedi.

Vahdet Erdoğan filmde ayrıca Altan Erkekli, Ferdi Akarnur, Alparslan Özmol, Çağatay Akman, Aşkım Kapışmak, Dost Elver, Toygan Avanoğlu, Alper Saldıran ve Turgay Tanülkü gibi deneyimli isimlerin yer aldığını belirtti.

C TAKIMI 16 ŞUBAT’I BEKLİYOR

Yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın yönetmenliğini Bora Onur’un yaptığı senaryosunu Barış Başar’ın kaleme aldığı C Takımı isimli komedi filmi yıldız isimleri buluşturdu.

30 yıldır arkadaş olan yedi kişinin yaşadığı maceraların anlatıldığı filmin başrollerini Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Barış Başar, Hakan Bulut, Ömer Kurt ve Turgay Tanülkü paylaşıyor.

Filmde bu isimlere Abdül Süsler Billur Yılmaz Emir Sefa Yıldırım Dilara Üçüncüoğlu Yonca Başak Kurum, Öykü Uslu, Yasemin Sümer eşlik ederken filmin kadrosunda Altan Erkekli,Alper Saldıran, Ferdi Akarnur, Dost Elver, Cansu Canan Özgen, Mustafa Şahin, Alpaslan Özmol  gibi yıldız oyuncular da yer alıyor  aynı zamanda filmin müziklerini yapan Çağatay Akman’da filmin kadrosunda yer alıyor.

90’lı yıllarda ve günümüzde geçen lisede tanışan bir grup arkadaşın başına gelen olayları anlatan komedi filmi C Takımı’nın 16 Şubat 2024 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor. Nasipse Olur ve Sil Baştan Kaynanam filmleri ile tanınan yapımcı Vahdet Erdoğan “Güzel başladı güzel bitiriyoruz. Oyuncu arkadaşlarıma sette çalışan herkese çok teşekkür ediyorum. Harika bir iş çıktı. Bundan sonraki notu izleyiciler verecek” dedi.

C TAKIMI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

6 Lise arkadaşı Yağmur, Murat 131, Süslü İbo, Ferdi Hoca ve Kuru Ahmet.

Ekip tek kadın üyesi Yağmur’un başına gelenlerden sonra eski mahalle kabadayısı hırsız Necmi’yi de ekibe dâhil ederek intikam almak için yaptıkları planın ters tepeceğinden habersizdirler.

Bu yolun sonu nereye mi gider? Belki düz belki engebeli ama yepyeni maceralara kahkaha ve aksiyon dolu bir yolculuk artık başlamıştır ve geri dönüş artık yoktur.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin