Yıldız Çağrı Atiksoy hamilelik iddialarına yanıt verdi

İki Ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay dizi setinde başlayan aşklarını geçtiğimiz günlerde nikahla taçlandırmışlardı. 2020 yılında aşk yaşamaya başlayan ünlü çift 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nişanlanmış, geçtiğimiz haftalarda da evlenmişlerdi. Düğün sonrası ilk defa konuşan güzel oyuncu Atiksoy, hamile iddiaları yanıt verirken aynı zamanda gelinliği ile ilgili de bir itirafta bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Yıldız Çağrı Atiksoy hamilelik iddialarına yanıt verdi

İki ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay 2020’de aşk yaşamaya başlamış, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nişanlanmıştı. Polenezköy’de de bir kır düğünü yapan taze gelin, düğün sonrası ilk kez konuştu. Gelinliği ile ilgili bir de itirafta bulundu.

Yıldız Çağrı Atiksoy, herkesin hamile misin sorusunu sormasına yantı verdi. Güzel oyuncu evliliklerinde gelecek planları ile ilgilide açıklamalarda yaptı. Atiksoy gelinliği ile ilgili de itirafta bulundu.

Yıldız Çağrı Atiksoy, "Herkes soruyor ama hamile değilim. Çocuk tabii ki düşünüyoruz. İkimiz de çok istiyoruz. Rabbim en doğru zamanda nasip etsin inşallah. Kız da olsa erkek de olsa iki isim koyacağız. Kızın isimleri belli, net.” dedi.

Gelinliği ile tartışılan Yıldız Çağrı Atiksoy’dan itiraf: “Hayalimdeki gelinlik değildi. Maalesef kusursuz sayılmaz. Kusurun da güzelliğini gölgelediğini düşünüyorum. Nazar gözüyle bakıyorum. Zamanı geri alamayız artık!”

Yıldız Çağrı Atiksoy hamilelik iddialarına yanıt verdi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin