Yıldırım Demirören 100 milyon TL'ye yakın bağış yapacak

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yoğun çabaları sonrası eski başkan Yıldırım Demirören, 100 milyona yakın alacağının büyük kısmını bağışlama kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Yıldırım Demirören 100 milyon TL'ye yakın bağış yapacak

Yıldırım Demirören, Ahmet Nur Çebi'nin yaklaşımının ardından kulüpten alacağı olan 100 milyon TL'nin büyük bir kısmını "Bırakmam Seni" kampanyasına bağışlayacak.

Çebi, Divan Kurulu Toplantısı'nda "Buradan müjdeleyim. Sayın Yıldırım Demirören alacağını kulübe bağışlayacak" ifadelerini kullanmıştı. Demirören'den de bu konu hakkında tarihi adım geldi.

Sözcü'nün haberine göre, eski Yıldırım Demirören'in 100 milyon TL'lik alacağının bir kısmını "Bırakmam Seni" kampanyası kapsamında kulübe bağışlayacağı öğrenildi. Başkan Çebi'nin samimi yaklaşımı Demirören'in bu kararında etkili oldu.

SPONSPOR KATKISI KOÇ'TAN

Siyah-Beyazlılar'da Ahmet Nur Çebi'nin göreve gelmesiyle birlikte camianın önde gelen isimleri maddi katkıda bulunarak ön plana çıktı.

Başta Başkan Ahmet Nur Çebi kendi cebinden şu ana dek kasaya 150 milyon TL'lik maddi girdi sağladı.

Her dönemde katkısını esirgemeyen Rahmi Koç, forma sponsorluğuyla birlikte önemli para bağışları yaptı. Çebi'nin görev süresi boyunca kulübe katkı verecek bu hamlelere devam edeceği ifade edildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin