Yılbaşında ekranda reyting savaşı! 50 kişilik dev kadro

Ekranlarda yılbaşı gecesi kıran kırana bir reyting yarışına sahne olacak. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, İbo Show, Şarkılar Bizi Söyler, Güldür Güldür Show'a hangi ünlü isimler konuk olacak? Sina Koloğlu, yılbaşı gecesi programlarını yazısında topladı.

Google Haberlere Abone ol
Yılbaşında ekranda reyting savaşı! 50 kişilik dev kadro

Ünlü müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu'nun kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı yazısı şöyle:

EKRANDA YILBAŞI REYTİNG SAVAŞI; 50 KİŞİLİK DEV KADRO

Yılbaşı ekranında reyting savaşı yine üç program içinde olacak. 'O Ses Türkiye', 'Şarkılar Bizi Söyler' ve 'İbo Show'. Eğlence dünyasının yaklaşık 50 ismi, bu programları ilk sıraya taşımak için hünerlerini sergileyecekler. Şöyle bir bakalım durumlara...

O SES TÜRKİYE; EDİS SÜRPRİZİ

Geçtiğimiz yılın birincisi 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel' bu yılda en büyük aday. Ebru Gündeş, Murat Boz, Yıldız Tilbe, Seda Sayan jüri üyeleri. Son dakika sürprizi koltukta Ediz de oturacak. Bana gelen bilgi 'acayip sürpriz bir şovu' olacak. Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaş, Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora yarışacak isimler. Sosyal medya fenomenleri Cemal Can ile Danla Biliç de şarkı söyleyecek. Yetmedi Eser ve Berfu Yenenler, 'Çift Terapisi' adlı gösterilerini sahneleyecek.

ZORU BAŞARDILAR

'Şarkılar Bizi Söyler'; dizi rekabetine eğlence programı sıkıştırabilmek zor iş. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici gerçekten çok uyumlu bir ekip oldu. Yılbaşı kadrosu şöyle; Uğur Aslan, Nükhet Duru, Ümit Besen, Berkay, Fatih Ürek, Koray Avcı, Arif Susam, Bülent Serttaş, Safiye Soyman, Berdan Mardini, Tanyeli, Gencer Savaş Bandosu, On'lar A Capella.

SERDAR ORTAÇ İZLENİR

Bizim ev ahalisi, yılbaşı gecesi mutlaka bir Serdar Ortaç resitali bekler. Kimde varsa o tarafa uğrar. Bu yıl kimde olacak? Ekran klasiği olan 'İbo Show'da yer alacak. 'İbo Show Yılbaşı Özel' kadrosu ise şöyle; Gülben Ergen, İrem Derici, Serdar Ortaç, Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Şafak Sezer. 'Standart İbo Show kadrosu' . İbrahim Tatlıses' in kızı Dilan ve geçen yıl kıyafeti ile dikkatleri çeken (!) Oryantal Didem.

SÜRPRİZ YAPABİLİR

'Sabun köpüğü siyasi hicivleri' ile dikkat çeken 'Güldür Güldür Show' da iddialı bir ekip kurmuş; Sagopa Kajmer-Ramiz, Levent Yüksel, Aleyna Tilki, Devrim Özkan, Sadettin Teksoy, İsmail Tunçbilek-Aytaç Doğan...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin