Yılbaşı öncesi neredeyse tüm şehirler sahte içkiden temizlendi. İstanbul, Hatay, Mersin ve Ankara'da operasyonlar yapıldı. Litrelerce sahte alkol ele geçirildi

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sahte içki üretimiyle mücadele kapsamında operasyonlar düzenledi. Neredeyse her şehirde gerçekleştirilen operasyonlarda litrelere sahte alkol bulundu. Ankara, Hatay, Mersin ve İstanbul'da operasyonlar düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Yılbaşı öncesi neredeyse tüm şehirler sahte içkiden temizlendi. İstanbul, Hatay, Mersin ve Ankara'da operasyonlar yapıldı. Litrelerce sahte alkol ele geçirildi

İstanbul genelinde gerçekleştirilen operasyonda 2 ton sahte içki ele geçirildi, 17 şüpheli yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, kentteki 39 ilçenin emniyet müdürlüğü görevlilerinin katılımıyla sahte içki üretimi ve satışının engellenmesine yönelik çalışma yürütüldü.

MERSİN 

Mersin'de yılbaşı öncesinde düzenlenen operasyonda 1500 litre sahte içki ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığının açıklamasına göre, jandarma ekipleri yılbaşı öncesinde sahte içki üretip piyasaya sürmeye çalışan şüphelilere yönelik Tarsus, Mut ve Çamlıyayla ilçelerinde operasyon düzenledi.

HATAY

Hatay'ın Antakya ilçesinde 1000 litre sahte içki ele geçirilen iş yerinin sahibi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sahte içki üretimiyle mücadele kapsamında Büyükdalyan Mahallesi'ndeki bir iş yerine operasyon düzenledi.

ANKARA

Ankara'da imalathane olarak kullanılan ikamette 2 bin litre sahte içki ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Kalecik ilçesinde A.Ç'ye ait ikamette kaçak ve sahte içki imalatı yapıldığı bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şüpheliye ait adrese operasyon düzenledi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin