Yiğit Marcus Aral'dan sevgilisi Şevval Şahin'e destek

Şevval Şahin, CNN TÜRK'te yayınlanan 'Sorgu Sual' programında; "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?" ve "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorularına cevap verememişti. Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Şevval Şahin'e, sevgilisi Yiğit Marcus Aral'dan destek geldi. Aral, "Seni üzmeye çalışanlar karşılarında beni bulacaklar" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Yiğit Marcus Aral'dan sevgilisi Şevval Şahin'e destek

Üç yıl önce Türkiye güzeli seçilen daha önceki röportajları ve corona sözleriyle gündeme damga vuran Şevval Şahin 'Sorgu Sual' programına katılmıştı.

Türkiye Güzeli, "Fahrettin Koca’yı (Sağlık Bakanı) tanıyor musunuz?" sorusuna ise "Pas" yanıtını vermişti. "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?" ve "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorularına cevap verememişti.

Stüdyodan ayrılan, daha sonra sakinleşerek geri dönen 21 yaşındaki modelin, basit sorulara yanıt verememesi sosyal medyada gündem olmuştu.

Yiğit Marcus Aral'dan sevgilisi Şevval Şahin'e destek - Resim : 2

Sevgilisiyle çekilmiş samimi pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Yiğit Marcus Aral, sevgilisine destek çıktı.

Aral, "Canım aşkım! Senin kadar iyi bir kalbe sahip olan bir insanla tanışmadım. İçindeki pozitif enerjiyle etrafını aydınlatmaya devam edeceksin. Senin kültürünü, klasını, hayat felsefeni ve insanlara bakışını herkesin anlamasını beklemek zaten saçma olurdu. Yaşına göre çok olgunsun, cesaretli ve başarılısın , maalesef bunu çekemeyen fesat gözlerden senin kültürünü, klasını, hayat felsefeni ve insanlara bakışını herkesin anlamasını beklemek zaten saçma olurdu.. Seni her zaman sevmeye ve iyi ya da “ehhh” günlerinde her zaman yanındayım, benim için bu bir onurdur ve seni rencide etmeye ya da kırmaya çalışan mahlukatlar karşılarında beni bulacaklar. " dedi.

Yiğit Marcus Aral'dan sevgilisi Şevval Şahin'e destek - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin