Yiğit Bulut'un, Galatasaray Üniversitesi'ndeki yangınla ilgili açıklaması tepki topladı!

Galatasaray Üniversitesi'ndeki yangınla ilgili 'cana geleceğine mala gelsin' diyen Yiğit Bulut'a twitter'da tepki yağdı.

Google Haberlere Abone ol
Yiğit Bulut'un, Galatasaray Üniversitesi'ndeki yangınla ilgili açıklaması tepki topladı!

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut’un yangınla ilgili ’Üzülmedim, cana geleceğine mala gelsin’ ifadeleri tepki topladı.



"CANA GELECEGINE MALA GELSIN...Dinledigini okudugunu anlayamayan butun karanlik ruhlari bu sacma polemigi devam ettirmeye bekliyorum" mesajıyla, ekranda söylediklerini, twitter'da da yineleyen Bulut'a takipçileri aşağıdaki tweetlerle cevap verdi:



İmamınGülüツ 

‏@Ladyimam



Yiğit Bulut Galatasaray Üniversitesi Yangını için ''Üzülmedim,cana geleceğine Mala gelsin' demiş. Buradaki Malı Bulunuz a)Jöle b)Bulut







Şenol Çarık

 ‏@senolcarik



Galatasaray Üniversitesi'nin yanması için "Cana geleceğine mala gelsin diyen" jöleli Yiğit Bulut; esas cana geleceğine sana gelsin be!





Hazel Güney

 ‏@heyzil_



Yiğit Bulut Galatasaray Üniversitesi'ndeki yangın için cana geleceğine mala gelsin demiş Dıtdıtdıtdıt Şu saniyeden sonra yazacak bir şey yok





Baran

 ‏@Baranomacan



Gazeteci Yiğit Bulut galatasaray Üniversitesi nin yanması için cana geleceğine mala gelsin demiş, tarihi eserleri mal olarak gören zihniyet





selluka

 ‏@aatoygun



Yiğit Bulut'un Galatasaray Üniversitesi yangınıyla ilgili yorumu "cana geleceğine mala gelsin" Malı mı?? o tartışılır işte!!!





hafifletici sepetler

 ‏@ilkeseda



Galatasaray Üniversitesi için cana geleceğine mala gelsin diyenYiğit Bulut git bi yamda ulu orta mal nasıl yanıyomuş gözlere ibret olsun!













6 dk











 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin