Yiğit Bulut: Türk basınında yazı işleri müdürlerinin çoğu mason!

Başdanışman ve Star gazetesi yazarı Yiğit Bulut, "Türk basınında 'yazı işleri müdürlerinin' çoğunluğunun mason olduğunu" iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Yiğit Bulut: Türk basınında yazı işleri müdürlerinin çoğu mason!

"Türkiye’deki üye sayısı açısından hâlâ en büyük organizasyon 'mason localarıdır'" diyen Bulut, "Bu locaların ve üyelerinin varlığını sorgulamayanlar ve asla görmeyenler nedense 'üç-beş kişilik listeler' ellerinde Türkiye’yi 'şunlar, bunlar ele geçirdi' tezinin peşinde hayatlarını bitirirler" ifadesnini kullandı. 



Yiğit Bulut'un 'Bu soruya cevap verecek kadar cesur musunuz!' başlıklı yazısı şöyle:



Türkiye’de yıllardır aynı saçma tez ortaya atılır, basının bir bölümü tarafından pazarlanır ve “gerçek nedir” sorgulanmadan yola devam edilir...Kitaplar yazılır, raflar doldurulur, TV’lerde saatlerce konuşulur...”Net, elle tutulur” kanıtlar ortaya konmadan şarkı kaldığı yerden devam eder; Türkiye’de DEVLET belli kadroların eline geçti!



Emin misiniz arkadaşlar? Ben öyle görmüyorum, tam tersi Türkiye’de 1946’dan 2004’e kadar devletin-milletin “Yerleşik Düzen-Üstat” kardeşliğinde sömürüldüğünü biliyorum... Sadece basına bakalım ve sorgulayalım; 1946’dan bugüne kaç “üstat genel yayın yönetmeni” ve yazı işleri müdürü var! Haydi, hergün Hükümet’e hatta Devlet’e oturduğu yerden sallayan “dürüstlüğü” kümseye bırakmayan “köşe yazarlarımız” bu soruya cevap verme cesaretiniz var mı?



Sevgili dostlar, Türkiye her dönemde, bu tip denemeleri çok gördü. Birileri sürekli “bir şeyler sıralayıp”, arkasından “göremiyor musunuz, ele geçirdiler” vurgusu yaparken, “şartlama yöntemi” ile yarattığı korkuda kendi işini gördü! Türkiye’de yerleşik düzen ve unsurlarının da aynı yöntem ile “irtica-bölünme” korkusu pompalayarak hayatımızı ele geçirdiğini, ülkenin sadece 1980 sonrasında 1.5 trilyon dolarının bu yolla transfer edildiğini hatırlatmak isterim...



Bu noktada soralım ve “farkları görmeyi” deneyelim; örgütlenme nedir, hangi noktadan sonra tehlikeli olabilir?



Yazının tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin