'Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin finalistinden haber alınamıyor

Yarışmanın finalistlerinden 'Fırıldak Mustafa' 4 gündür kayıp.

Google Haberlere Abone ol
'Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin finalistinden haber alınamıyor

2010 yılında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı 'Yetenek Sizsiziniz Türkiye' yarışmasının finalistlerinden 'Fırıldak Mustafa' lakaplı Mustafa Erden'den (38) 4 gündür haber alınamıyor.



Babası Mehmet ve annesi Fadime Erden, oğulları Mustafa Erden'in hayatından endişe duyduklarını ve kendi çaplarında yaptıkları aramalardan da bir sonuç alamayınca durumu Simav Cumhuriyet Savcılığı ile polise bildirdiklerini söyledi.



Baba Mehmet Erden, geçimini topladığı hurda kağıt, karton ve teneke cinsi maddeleri satarak sağlayan oğullarının 6 Mayıs Salı günü akşam saat 18.00'de Kekliktepe Mahallesi İsmail Hakkı Yıldırım Caddesi’ndeki 10 numaralı evlerinden, "İşim var" diye ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini anlattı.



Gözlerini kendi ekseni etrafından fırıldak gibi çevirdiği ve bir plastik leğen içerisinde iki madeni parayı ters yönde saatlerce döndürdüğü için adı Fırıldak Mustafa'ya çıkan Mustafa Erden'den Salı gününden bu yana haber alamadıklarını söyleyen yeğeni Aygül Oturak, cep telefonuna da cevap vermediği için dayısının hayatından endişe duyduklarını belirterek, "Dayımın bulunması için herkesin yardımını bekliyoruz. Onu gören veya bulanların Simav Belediyesi'nin 0 274 513 70 06 numaralı 10 hatlı telefonuna haber vermelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.



Mustafa Erden'in hiçbir sosyal güvencesi bulunmadığını dile getiren Aygül Oturak, "Bekar olan dayım Mustafa Erden'i tüm Türkiye televizyonların magazin programlarından iyi tanır. Ünlü sunucu Acun Ilıcalı'nın sunduğu Yetenek Sizsiniz programında finale kadar yükselmiş ve elenmişti. O dönemde matematik alanında kendisine sorular çok güç soruları anında cevaplayabildiği ve sergilediği süper zekasından dolayı 'Yağmur Adam' lakabı takılmıştı. Dayımı gören, bilen ve bulanların Simav Belediyesi'ne haber vermelerini bekliyoruz" dedi. İHA



'Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin finalistinden haber alınamıyor


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin