Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin akışında neden değişiklik yapıldı?

Yarışmanın haftada 4 gün yayınlamasının sebebi ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin akışında neden değişiklik yapıldı?

Star TV'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışması Pazartesi, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 20.00'den 23.30'a kadar ekrana gelecek. 



HER ŞEY SURVİVOR İÇİN 



Star TV'nin son haftalarda haftanın dört günü Yetenek Sizsiniz Türkiye yayınlamasının sebebi Survivor Türkiye yarışması olduğu öğrenildi. 



Yetenek Sizsiniz Türkiye Finali'nin canlı yapılacak olmasından dolayı yarışmanın Survivor Ünlüler Gönüllüler'in başlangıç tarihinden önce bitirilmesine çalışılıyor. 



Bu hafta Fenerbahçe'nin Avrupa Kupası maçı olması sebebiyle perşembe günü yayınlanmayacak olan Yetenek Sizsiniz Türkiye için cuma günü akışında da değişiklik yapıldı. Cuma akşamları ekrana gelmesi gereken Dila Hanım ile Behzat Ç. dizilerini yayınlanmamasına karar verilirken, dizilerin yerine Yetenek Sizsiniz ekrana gelecek. 



YENİ BÖLÜM HAZIR, STAR TV YAYINLAMIYOR! 



Yayınına ara verilen Dila Hanım'ın yapımcısı Faruk Turgut bu karara Twitter'dan isyan etti. Turgut, "Kanalın yayın politikası bunu gerektiriyormuş. Benim yapabileceğim bir şey yok. Tamamen kanal tasarrufudur" diyerek yeni bölümün hazır olduğunu fakat kanalın yayınlamadığını yazdı. 



'TÜRK BAYRAĞI KRİZİ' İLE ELEŞTİRİLMİŞTİ 



'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasının önceki hafta ekrana gelen bölümünde yarışmacının formasının üzerinde yer alan Türk Bayrağı'na siyah bant çekilmişti. 



Sosyal medya kullanıcıları programında yaşanan bu olaya tepki gösterirken sansürlenen görüntü Twitter ve Facebook'ta çok paylaşılanlardan olmuştu. Olayla ilgili Acun Medya'dan bir açıklama yapılmıştı ve "Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarışmacıların üzerlerinde ya da ellerinde bayrağımızı kullanarak oylama sırasında seyirciler üzerinde avantaj sağlamasına izin verilmemektedir." denmişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin