Yeşim Salkım'ın hayatı film ve kitap oluyor

Yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği hafta içi her gün Show Tv ekranlarında yayınlanan Ebru Akel'le Kadın İsterse programı bugün yayın hayatına başladı. İlk bölüm konuğu Yeşim Salkım ve Uğur Batı oldu. Programda ayrıca ünlü Şef Yağız İzgül kendi evinin mutfağından programa katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Yeşim Salkım'ın hayatı film ve kitap oluyor

"7, 8 Yaşında hayallerim vardı. Edebiyat öğretmeni olmak istiyordum. Hiç bir zaman şarkı söylemek yoktu hayalimde. Babamın dili Fransızca olunca zorla Fransızca konuşturttu. Ağladığımı bilirim. Hayallerimi gerçekleştirebildim mi evet. Ben bütün hayalleri gerçek olmuş bir kadınım."

Ebru Akel'le Kadın İsterse programında Yeşim Salkım ilk defa hayatının kitap ve film olacağını açıkladı!

"Şimdi kitap yazıyorum. Film olmasını istiyorum. Öfkemi sunuş şeklim masal gibi olmalı. Kitabım da masal gibi olacak. Seyrettiklerinde hayallerimi nasıl gerçekleştirdiklerini görecekler. Kitabımın filmini de çekmek istiyorum."

Yeşim Salkım'dan satır başları....

'ÖFKELİ DEĞİLİM! CİDDİ BİR KADINIM!'

"Aslında öfkeli değilim. İnsanların kendi dünyasından baktığı öfkeli varsa beni öfkeli görürler. Samimiyeti laubalilikle karıştıran insanlar var. Bizler ciddiyeti koruduğumuz sürece çocuklarımıza da gerçekleri düzgüne anlatırız. Samimiyetin de bir dozu vardır. Ben öyle gördüm. Ben ciddi bir kadınım. Öfkeli değilim, ses çıkaran kadınım. Alışmışız ses çıkarmamaya.

İnsanlar duygularını sakladıkları ve bastırdıkları zaman toplumda cinayet ve tacavüzler işlenir. Ben insanın şöyle bir varlık olduğuna inanıyorum. Bulunduğu ortama göre adapte olan.. Ben sanatçı , aktivist babayla biralara olduğum için çocukluğumda da böyleydim, gençliğimde de böyleydim hep böyle olacağım.

'EN KISA EVLİLİĞİM 5 SENE SÜRDÜ... BEN İMZALARA İNANMIYORUM!'

En kısa evliliğim 5 sene sürdü. Evliliklerimde asla kendimi başarısız hissetmedim. Ben çok iyiydim karşı taraf yüzünden böyle oldu yok. Yaptığımız ve yaşadığımız her şeyden kendimiz sorumluyuz. Ben imzalara çok inanmıyorum. Bunun toplumsal bir baskı olduğuna inanıyorum. Avrupa'da ya da Amerikada dünyaya gelseydim ben evlenmezdim. Ben baskı altına insanların gelebildiğine inanmıyorum. Ne kadın ne erkek. Evlilik denilen kurum bazı ülkelerde baskı getiriyor. Kadın ve erkeğin ortak hayatlarının dışında kendilerine ait hayatları da vardır.

'YENİDEN BAŞLASIN KLİBİ BAŞIMI YAKTI!'

Yeniden Başlasın şarkısının klibini Deniz Akel çekti. Hakan Uzan klibi izledi ve beni keşfetti. Başımı yakan klip oldu. Albüm çıktı 3 milyon sattı. Bu klibi çektiğinde benim görünüp arzulanıp, görülüp alacağım dediği klip Yeniden Başlasın..."

Ebru Akel'le Kadın İsterse hafta içi her gün 08.30'da Show TV'de...

Yeşim Salkım'ın hayatı film ve kitap oluyor

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin