Yeşim Salkım, Ümit Sayın & Jale, Metin ve Eda Özülkü, Demet Sağıroğlu, Mirkelam ve Yaşar Aralık'ta Aqua'da

Müzik performansları ve lezzetli mönüleriyle İstanbul’un dinamizmini yansıtan AQUA Restaurant & Bar Aralık ayında da misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Mekan, cuma geceleri Yeşim Salkım, Ümit Sayın & Jale, Metin ve Eda Özülkü performansları, cumartesi geceleri ise Demet Sağıroğlu, Mirkelam ve Yaşar ile şehrin keyfini çıkarmaya davet ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeşim Salkım, Ümit Sayın & Jale, Metin ve Eda Özülkü, Demet Sağıroğlu, Mirkelam ve Yaşar Aralık'ta Aqua'da

Aralık ayı boyunca cuma geceleri 90’lar konseptiyle Yeşim Salkım (3 Aralık), Ümit Sayın & Jale (10 Aralık), Metin ve Eda Özülkü (17 Aralık) hayranlarına klasikleşmiş şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşatıyor.

Yeşim Salkım, Ümit Sayın & Jale, Metin ve Eda Özülkü, Demet Sağıroğlu, Mirkelam ve Yaşar Aralık'ta Aqua'da

Cumartesi geceleri ise Demet Sağıroğlu (4 Aralık), Mirkelam (11 Aralık) ve Yaşar (18 Aralık) performansları ile AQUA sahnesi misafirlerine eğlenceli dolu saatler yaşatıyor.

Yeşim Salkım, Ümit Sayın & Jale, Metin ve Eda Özülkü, Demet Sağıroğlu, Mirkelam ve Yaşar Aralık'ta Aqua'da - Resim : 2

Keyif dolu buluşmalar pazartesi ve salı akşamları piyanist Aslı Güral, çarşamba akşamları Hande Ateş, Perşembe ve pazar akşamları ise Ayşe Evrim’in performansları eşliğinde gerçekleşiyor.

Yeşim Salkım, Ümit Sayın & Jale, Metin ve Eda Özülkü, Demet Sağıroğlu, Mirkelam ve Yaşar Aralık'ta Aqua'da - Resim : 3

Boğaz’ın kıyısındaki muhteşem manzarası ile Four Seasons Hotel Bosphorus, kış mevsiminin keyfini şehrin dinamizmini yansıtan sıcak ve renkli programlarla yaşatmaya davet ediyor. AQUA Restaurant & Bar’da haftanın her gününe yayılan canlı müzik performansları, şef Görkem Özkan tarafından hazırlanan yaratıcı ve leziz mönüler ile hafızalarda iz bırakacak bir deneyime dönüşüyor. Her daim taze ve mevsimsel malzemelerle hazırlanan mönüde bulunan istiridye, havyar, karides, ıstakoz gibi deniz ürünleri iştah kabartıyor. Mekan, dikkat çekici barı ve canlı performanslarıyla Aralık ayında da şehrin buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Yeşim Salkım, Ümit Sayın & Jale, Metin ve Eda Özülkü, Demet Sağıroğlu, Mirkelam ve Yaşar Aralık'ta Aqua'da - Resim : 4 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin