Yeşilçam'ın usta isminden acı haber! Ünlü oyuncu Fatma Girik tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Türkiye'yi yasa boğan Girik ile ilgili kim ne dedi?

Yeşilçam'ın usta isminden acı haber geldi. Ünlü oyuncu Fatma Girik tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Türkiye'yi yasa boğan Girik ile ilgili kim ne dedi? İşte sevenlerinden duygulandıran paylaşımlar... Rol arkadaşı Cüneyt Arkın'ın sözleri ise herkesi kahretti. Arkın, "Şu anda bağıra bağıra ağlamak istiyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Yeşilçam'ın usta isminden acı haber! Ünlü oyuncu Fatma Girik tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Türkiye'yi yasa boğan Girik ile ilgili kim ne dedi?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yaklaşık altı ay önce tedavi için İstanbul'a gelen Türk sinemasının ünlü yıldızı Fatma Girik bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti. Fatma Girik 79 yaşındaydı.

Acı haberi ilk duyuran Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yeşilçam'ın ve Şişlimizin büyük değeri, ilçe başkanlığı yaptığım dönemde birlikte çalışmaktan onur duyduğum eski Şişli Belediye Başkanımız sevgili Fatma Girik'i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim" dedi.

Yeşilçam'ın usta isminden acı haber! Ünlü oyuncu Fatma Girik tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Türkiye'yi yasa boğan Girik ile ilgili kim ne dedi?

CÜNEYT ARKIN GÖZYAŞLARI İÇİNDE tv100'e KONUŞTU

tv100 yayınına katılan Cüneyt Arkın, konuşmakta güçlük çekerek, "Şu anda bağıra bağıra ağlamak istiyorum" ifadesini kullandı ve şunları ekledi:

"O benim can yoldaşımdı. O mavi bakışları, ilk bakışları... En cesur insandı. O kadar alkçakgönüllü, öylesine zarif, ince, dünyalar güzeli bir hanımefendiydi o."

Uğur Dündar

Sinemamızın büyük yıldızı, değerli Fatma Girik’i kaybetmenin derin acısını yaşıyorum. Mekânı cennet, yakınlarının, sevenlerinin başı sağolsun.

Yılmaz Büyükerşen

Dürüstlüğü ve sağlam karakteriyle örnek gösterilen, Türk sinemasının çınarlarından, Şişli Belediyesi eski başkanı Fatma Girik’i kaybettiğimizi üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine sabır, tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Mansur Yavaş

Türk sinemasından boncuk gözleriyle Fatma Girik geçti…

Halil Ergün

Fatma Girik'in ani ölümünün ardından tv100'deki canlı yayına bağlanan usta oyuncu Halil Ergün, gözyaşlarına boğuldu.

Ekrem İmamoğlu

Sinemamızın unutulmaz sanatçılarından #FatmaGirik’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum.

Tunç Soyer

Yeşilçam’ın en büyük yıldızlarından Fatma Girik’in vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.

Daima iyi hatırlayacağız. Başımız sağ olsun.

Barış Yarkadaş

Türkiye bir değerini daha kaybetti. Sinema sanatçısı, Şişli Belediyesi eski Başkanı Fatma Girik hayatını kaybetti. Yıl 1991… Güneş Gazetesi'nde stajyerim. Gazete maaş ödeyemiyor, kaloriferler yanmıyor. Girik, emekçiler üşümesin diye mazot tankerini yollamış, binayı ısıttırmıştı.

Muammer Keskin

Yeşilçam'ın ve Şişlimizin büyük değeri, ilçe başkanlığı yaptığım dönemde birlikte çalışmaktan onur duyduğum eski Şişli Belediye Başkanımız sevgili Fatma Girik'i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim.

Gonca Vuslateri

Kadın Hamletim.. canımızın içi.. başımız sağ olsun. #fatmagirik

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 79 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik için başsağlığı mesajı paylaştı.

Yeşilçam'ın usta isminden acı haber! Ünlü oyuncu Fatma Girik tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Türkiye'yi yasa boğan Girik ile ilgili kim ne dedi? - Resim : 4

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu ise, Twitter'daki hesabından, hastanede tedavisi sırasında ziyaret ettiği Fatma Girik ile olan fotoğrafını paylaşarak, "Sanat ve siyaset dünyamızın usta ismi Fatma Girik’in vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Topluma ayna tutan eserleriyle ve siyasetteki duruşuyla gönüllerde taht kuran Şişli eski belediye başkanımız Fatma Girik’e Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun" ifadesini kullandı.

Yeşilçam'ın usta isminden acı haber! Ünlü oyuncu Fatma Girik tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Türkiye'yi yasa boğan Girik ile ilgili kim ne dedi? - Resim : 5

İletişim Başkanı Altun da Twitter'daki hesabından, "Sinemanın unutulmaz isimlerinden Fatma Girik'in vefat haberini üzülerek öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum" mesajını paylaştı.

Yeşilçam'ın usta isminden acı haber! Ünlü oyuncu Fatma Girik tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Türkiye'yi yasa boğan Girik ile ilgili kim ne dedi? - Resim : 6

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Twitter'daki hesabından Fatma Girik'in fotoğrafını paylaşarak, "Sinemamızın değerli sanatçılarından Fatma Girik’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Asla unutmayacak bir sanat mirası bıraktı. Fatma Girik’e Allah’tan rahmet diliyoruz. Herkesin başı sağ olsun" dedi.

Yeşilçam'ın usta isminden acı haber! Ünlü oyuncu Fatma Girik tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Türkiye'yi yasa boğan Girik ile ilgili kim ne dedi? - Resim : 7

Prof. Dr. Nurettin Sözen

1989-94 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Prof.Dr.Nurettin Sözen’in rahmetli Fatma Girik’in vefatı ile ilgili yaptığı açıklama :

“Çok üzgünüm ,öncelikle merhumeye Allahtan rahmet diliyorum, Türk Sineması’nın büyük bir değer kaybı.
Başkanlığım döneminde tam bir işbirliği içinde çalıştık.Gerçek anlamda halkçı bir belediye başkanı idi.Partimizi ve Şişli'de yaşayan tüm vatandaşları en iyi şekilde temsil etti..Bu vesile ile rahmetli Duygu Asena’yı da anmak isterim.Göreve gelişimizin ilk 3 ayı içinde,özel isteği olduğu için Duygu Asena’nın katılımı ile O’nun belediye başkanı olduğu Şişli ‘de ,İstanbul’daki ilk kadın evini birlikte açmıştık.
Sinema sektörü ,Şişli Halkı ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun”

Yeşilçam'ın usta isminden acı haber! Ünlü oyuncu Fatma Girik tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Türkiye'yi yasa boğan Girik ile ilgili kim ne dedi? - Resim : 8

MHP Lideri Devlet Bahçeli

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabı üzerinden hayatını kaybeden Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik için başsağlığı mesajı yayımladı. MHP Lideri Devlet Bahçeli “Sanatçı ayıran değil birleştiren, uzaklaştıran değil yakınlaştıran, kutuplaştıran değil kucaklayan, göz ile gönül arasında köprüler kurmayı başaran ortak ve simgesel değerdir” ifadelerini kullandı.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin