Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın için dev sergi!

’’Geçmişten Geleceğe Başarı hikayesi Fotoğraf Sergisi’’ bu kez Yeşilçam’ın Zarafet Kraliçesi Filiz Akın için yapılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın için dev sergi!

Kale  Outlet  Center’ın  fotoğraf  sergisi  hazırlık  süresi  için   30 kişilik  ekip,3  ay , boyunca   sanatçıların  fotoğraflarını  arayarak,  özel  tarama ve baskılarının yapılması için çaba gösterdi. Filiz  Akın başarı  hikayesi  fotoğraf  sergisinde   hayranları  10 günde  1.265  adet  Filiz  Akın’ın  bile  hatırlayamayacağı  fotoğraflarını  sergi  için bağışlayarak bu zamana  kadar  yapılan   4.500  adet  fotoğraf  ile  en büyük  Geçmişten geleceğe  başarı  hikayesi  fotoğraf  sergisi  olacak . 



Sergide Akın’ın hayranlarından gelen 1.265 fotoğrafla birlikte toplam 4.500 adet fotoğraf yer alacak. Bugüne kadar 120 filmde başrol oynayan Türk Sineması’nın zarafet kraliçesi Akın’ın filmden kareleri de sergide olacak.



26.000 m2’lik  alanın, tüm koridorları, mağaza  vitrinlerinin, Akın’ın   fotoğrafları  ile  renkleneceği serginin açılışı; Mart ayında Güngören Kale Outlet Center’da Filiz Akın’ın katımıyla gerçekleşecek. Setlerden galalara, gazete küpürlerinden film afişlerine en özel karelerinin tüm AVM’yi süsleyeceği sergi; açılışından sonra 1 ay boyunca ziyaretçilere açık olacak.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin