Yeşilçam'ın usta ismi doğumgününde anıldı

Ayhan Işık'ın doğumgünü için bir anma töreni düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Yeşilçam'ın usta ismi doğumgününde anıldı

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği'nin 'Yeşilçam'a saygı' temalı aktiviteleri kapsamında usta oyuncu Ayhan Işık'ın 86. doğum günü anıldı sevenleri doğum gününü kutladı.



Etkinliğe başta Ayhan Işık'ın eşi Gülşen Işık, kızı Serap Işık, torunu Emre Levent ve Hülya Koçyiğit, Eşref Kolçak, Müjdat Gezen, Süleyman Turan, Selda Alkor, Sümer Tilmaç, Murat Soydan, Göksel Arsoy, Yusuf Sezgin, Engin Çağlar, İzzet Günay gibi birçok oyuncu katıldı.



'Beyaz perdenin kralı' olarak anılan Ayhan Işık 86. yaş gününde, 1966 model spor otomobili yanında balmumu heykeli ile programa katılanları selamladı.



1961 yılında çekilen ve başrollerini Ayhan Işık ve Türkan Şoray'ın paylaştıkları "Otobüs Yolcuları" adlı filmin anısına o yıllara ait bir yolcu otobüsü de üzerinde filmden sahnelerin yer aldığı fotoğraflarla donatılmış şekilde seremoni de yer aldı.



Etkinlikte Ayhan Işık'ın sanatçı dostları tek tek Işık ile olan anılarını anlattı. Klasik Otomobiller Derneği Başkanı Serkan Okay Ayhan Işık'ın kızına plaket verdi. 60'lı yılların ünlü sanatçısı Belkıs Özener, Hülya Koçyiğit ile birlikte şarkı söyledi. Toplu çekilen fotoğrafın ardından üzerinde Ayhan Işık'ın fotoğrafının olduğu pasta kesildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin