Yeşilçam'ın Sezercik'inden o iddialara yalanlama!

Ünlü oyuncu Sezer İnanoğlu, bazı basın ve yayın organlarında kızıyla ilgili çıkan haberleri avukatı aracılığıyla yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Yeşilçam'ın Sezercik'inden o iddialara yalanlama!

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Sezer İnanoğlu, önceki gün gazete ve internet sitelerinde çıkan "Yeşilçam'ın Sezercik'ine kızından dava" başlığıyla yayınlanan haberleri avukatı aracılığıyla yalanladı.



Söz konusu haberle ilgili medya organlarına tekzip yollayan İnanoğlu'nun avukatı, "Masa başı asılsız haberde; Müvekkil itibarsızlaştırılmaya çalışılmaktadır" ifadelerini kullandı.



Önceki gün yayınlanan haberde, İnanoğlu’nun 2013 yılında boşandığı eski eşi Meral İnanoğlu'nun, uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve mal varlığını savurganca kullandığını iddia ettiği ve Sezer İnanoğlu’na dava açtığı belirtilmişti.



İşte, o haber ve tekzip metni:



İlgili haberde konu çocuk müvekkilin öz çocuğudur. Müvekkilimiz tüm nafaka ve diğer giderleri kendi rızası ile karşılamaktadır. Bu hususa ilişkin yeteri kadar makbuz ve belgeler müvekkilde mevcuttur. Müvekkilimiz çocuğunun mağdur olmaması için gerekli tüm girişimlerde bulunmuş özverili bir babadır. Tüm bunların yanı sıra Yargı organınca da müvekkile yüklenen tüm yükümlülükler müvekkilce yerine getirilmektedir. Masa başı asılsız haberde; Müvekkil itibarsızlaştırılmaya çalışılmaktadır. Suçlu olarak lanse edilmiştir. Müvekkilin beyanları alınmadan, gerekli araştırma ve inceleme yapılmadan haber sahibi tarafından müvekkilimin gerek sevenleri, gerekse iş hayatı, gerekse yeni evlenmiş olan müvekkilin aile hayatı bu haber karşısında olumsuz etkilenmiştir.



Yapmış olduğunuz haber neticesinde müvekkilim ailesi, sevenleri, iş hayatında beraber hareket ettiği ortakları ve çalışma arkadaşları önünde küçük düşmesine sebep olup müvekkili maddi ve manevi telafisi mümkün olmayan hasarlar içerisinde bıraktığınız kuşkusuzdur.  



Habere konu edilen davada; Müvekkilin kızını kullanarak müvekkile vasi olmaya çalışan kişi, tüm kamu oyunun gözleri önünde GEÇMİŞ YAŞANTISIYLA  vasi'liye uygun bir şahıs olmadığı kamu oyununca da bilinmektedir.. Müvekkile iş bu davayı (Müvekkilin Kızını kullanarak) açan şahıs ''Barbi Operasyonu'' ile göz altına alınmış ve hakkında uyuşturucu kullandığına dair kesinleşmiş mahkeme kararı olan bir şahıstır. Ayrıca intihar haberleri de mevcuttur. Saygı değer Kamu oyuna; bu hususlarla ilgili bugüne kadar bu insanları rencide etmemek ve onların geçmiş yaşantılarını gün yüzüne tekrar çıkarmamak için müvekkilim sessiz kalmıştır. Müvekkilimiz şu an itibariyle içinde bulunduğu durum dolayısıyla sağlığıyla mücadele ederken bu tarzda itham ve asılsız iftiralardan dolayı şüphesiz ki tarifi olmayan üzüntüler yaşamaktadır.



TÜM BU HUSUSLAR BİR YANA ADLİ TIP KURUMU TARAFINDAN VERİLEN RAPORDA; MÜVEKKİLİMİZE VASİ ATANMASINI GEREKTİRECEK BİR DURUM OLMADIĞI YÖNÜNDEDİR. Müvekkilim, yeni bir hayat kurmuştur ve mutlu bir evliliği vardır. Müvekkilimin yapmış olduğu bu evliliği hazmedemeyenler, hatta bu evliliğini kıskananlarca yapılan/yaptırılan asılsız haberlerden dolayı müvekkilimin yıkılmayacağını, bu zor süreci daha da güçlenmiş olarak atlatacağını ve bu hususla ilgili gerekli önlemlerin alındığını KAMU OYUNA SAYGILARIMIZLA ARZ EDERİZ.  



Yazının bütününde yer alan ifadelerle, gerçek dışı, müvekkilimi kamuoyu önünde yanlış tanıtmaya ve vasıflandırmaya yönelik, toplumda hedef gösteren ve ağır bir suçlama teşkil eden yayınlarda bulunulmuştur.  



Gazetenizin internet sitesinde, basın özgürlüğü ilkeleri, kişilere ve topluma özen sorumluluğu çiğnenerek, bu yazının müvekkilimin tüm sosyal ve ekonomik hayatını yok etmek ve bu yolla zarar vermek kastıyla, müvekkilimize düşmanca bir ortam hazırlamak ve saldırılara hedef göstermek amacıyla yazıldığı tartışmasız bir biçimde ortadadır.  



Adı geçen haber baştan sona yakıştırma, gerçek dışı ve müvekkilimin kişilik haklarına saldırı niteliğinde ifadelerle doludur. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin