Yeşilçam'ın güzeller güzeli oyuncusu Gülşen Bubikoğlu yıllara meydan okuyor! Yaz pozlarına beğeni ve yorum yağdı

Ah Nerede, Alev Alev, Gırgıriye gibi filmlerden hatırlanan, daha çok Tarık Akan'la oynadığı filmlerle adından söz ettiren Gülşen Bubikoğlu, adeta gençlik iksiri içmiş. 67 yaşındaki Yeşilçam'ın güzeli Bubikoğlu yaz sezonunu açtı, pozları çok beğenildi.

Google Haberlere Abone ol
Yeşilçam'ın güzeller güzeli oyuncusu Gülşen Bubikoğlu yıllara meydan okuyor! Yaz pozlarına beğeni ve yorum yağdı

1973 yılında Ses Dergisi'nin açmış olduğu yarışmada, Necla Nazır'ın ardından ikinci olup sinema ile tanışan ve o tarihten beri Türk sinemasının gözdelerinden biri haline gelen Gülşen Bubikoğlu, yaz sezonunu açtı.

Kariyerine, Erler Film öncülüğünde Türker İnanoğlu'nun 1973 yılı yapımlı Yaban filminde başrolü oynayarak başlayan başarılı oyuncu son halini görenlere, "yıllar onu teğet geçmiş" dedirtti.

Yeşilçam'ın güzeller güzeli oyuncusu Gülşen Bubikoğlu yıllara meydan okuyor! Yaz pozlarına beğeni ve yorum yağdı

1974 yılında Türker İnanoğlu ile giz bir şekilde evlenen Bubikoğlu, oynadığı filmlerde en çok adı Tarık Akan ile geçiyordu.

Erler Film'in bir numaralı kadın yıldız oyuncusu olan güzel oyuncu, drama, duygusal, hareketli ve güldürü türündeki filmlere uyumu ile oyunculuk yeteneğini gözler önüne sermişti.

Bir zamanlar sadece Türkiye'de başarısı ve güzelliği ile konuşulmadı, Türkiye'nin yanı sıra Macaristan, Moskova, Kuveyt, Cannes gibi festivallerde ülkesini temsil etti ve adını duyurdu.

Yeşilçam'ın güzeller güzeli oyuncusu Gülşen Bubikoğlu yıllara meydan okuyor! Yaz pozlarına beğeni ve yorum yağdı - Resim : 2

Öyle ki İtalyanlarla Baş Belası, Üçkağıtçılar ve Mücevher Hırsızları gibi filmlerle Koprodüksiyon çalışmalarında bulundu.

Başrolünü canlandırdığı filmlerde çok beğenilen ve oynadığı filmler izlenme rekorları kıran Gülşen Bubikoğlu,  Zirvedekiler ve Affet Bizi Hocam gibi TV dizilerinde de oynadı.

Zeynep İnanoğlu adında bir kızı olan Gülşen Bubikoğlu, 1998'den beri tv'de ve sinema perdesinde görünmüyor.

Yeşilçam'ın güzeller güzeli oyuncusu Gülşen Bubikoğlu yıllara meydan okuyor! Yaz pozlarına beğeni ve yorum yağdı - Resim : 3

Sosyal medya hesabını düzenli bir şekilde kullanan Bubikoğlu, şimdilerde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Bubikoğlu en son beyaz hasır şapkalı fotoğrafı ile çekildiği yaz pozlarını paylaştı.

Gülşen Bubikoğlu için "Yıllar onu teğet geçmiş", "Gençlik iksirini bulmuş gibi", "Hala çok güzel" yorumları yapıldı.

İşte Gülşen Bubikoğlu şimdiki hali ve yaz pozları...

Yeşilçam'ın güzeller güzeli oyuncusu Gülşen Bubikoğlu yıllara meydan okuyor! Yaz pozlarına beğeni ve yorum yağdı - Resim : 4

Yeşilçam'ın güzeller güzeli oyuncusu Gülşen Bubikoğlu yıllara meydan okuyor! Yaz pozlarına beğeni ve yorum yağdı - Resim : 5

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin