Yeşilçam efsanesi Ediz Hun'lu “Şöhretler Okulu” filminin galası yapıldı

21 Ocak Cuma günü vizyona girecek olan “Şöhretler Okulu” filminin galası, filmin oyuncuları ve konukların eşliğinde gerçekleşti. Filmle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan filmin başrol oyuncusu ve Yeşilçam'ın efsane ismi Ediz Hun; “Güzel bir film çektik. Küçük sanatçı yavrularımız sayesinde bu film değer kazanacak. İnşallah başka filmlerde de onlarla birlikte çalışma fırsatı bulabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Yeşilçam efsanesi Ediz Hun'lu “Şöhretler Okulu” filminin galası yapıldı

CNS Productions yapımcılığında çekilen, başrollerinde Ediz Hun, Berna Üçkaleler, Nisa Sofiya Aksongur, Revna Çolak, Doruk Yılmaz, Ada Şahin, Beren Şenol, Baran Tuğra Genç, Çınar Yükçeker, Metehan Parıltı ve Cemre Demircan gibi oyuncuların yer aldığı aile ve çocuk filmi “Şöhretler Okulu”nun galası gerçekleşti.

Aile ve çocuk filmi olarak yola çıkan “Şöhretler Okulu” filminin galasına, yönetmen ve oyuncuların yanı sıra, sanat ve cemiyet hayatından da ünlü isimler katıldı.

Yeşilçam efsanesi Ediz Hun'lu “Şöhretler Okulu” filminin galası yapıldı

Filmle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan filmin başrol oyuncusu ve Yeşilçam'ın efsane ismi Ediz Hun; “Güzel bir film çektik. Küçük sanatçı yavrularımız sayesinde bu film değer kazanacak. İnşallah başka filmlerde de onlarla birlikte çalışma fırsatı bulabiliriz.” ifadelerini kullandı. Filmde sürpriz bir rolde olan Türk futbolunun duayen ismi Yılmaz Vural da çocukları işaret ederek kendimi cennette gibi hissediyorum dedi ve Ediz Hun'un efsane bir isim olduğunu bir kez daha vurguladı.  

Yeşilçam efsanesi Ediz Hun'lu “Şöhretler Okulu” filminin galası yapıldı - Resim : 2

Filmde Ediz Hun'un kızını canlandıran güzel oyuncu Berna Üçkaleler filmle ilgili şunları söyledi: "Ediz Hun'la birlikte çalışmanın heyecanını tarif edemem. Güzel bir film ortaya çıkardık. Umarım herkes beğenir." Filmin senaristi ve yönetmeni olan Adnan Önal ise Ediz Hun'la aynı sette olmak mucizeydi dedi ve ekledi; "Filmle ilgili teşekkür edeceğim çok kişi var. Herkes uyum içinde çalıştı. Güzel bir aile ve çocuk filmi çıkarttık ortaya."

Ailelerin gönül rahatlığıyla çocuklarıyla birlikte gidebilecekleri “Şöhretler Okulu” 21 Ocak'ta tüm Türkiye'de vizyonda olacak.

 

 

 

 

 

 

Etiketler ediz hun
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin