Yeşil Sol Parti Milletvekili Sırrı Sakık, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi: Kazanmak için birleştirmek adına siyaseti paramparça ettin

Yeşil Sol Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’la yaptığı mutabakat ile ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. Sakık, Kılıçdaroğlu’na “Çok büyük yalanlarla, gizli pazarlık ve mutabakatlarla bu halka en büyük haksızlığı yaptın. Sadece kendin kazanmak için birleştirmek adına aslında siyaseti paramparça ettin” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Yeşil Sol Parti Milletvekili Sırrı Sakık, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi: Kazanmak için birleştirmek adına siyaseti paramparça ettin

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, T24’e verdiği söyleşide CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanması durumunda kendilerine üç bakanlık ve MİT Başkanlığı sözü verdiğini söyledi.

Yeşil Sol Parti Ağrı Milletvekili Sakık, sosyal medya hebasından CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

Özdağ söyleşini alıntılayan Sakık, Twitter’daki paylaşımında  “(Kemal) Kılıçdaroğlu; çok büyük yalanlarla, gizli pazarlık ve mutabakatlarla bu halka en büyük haksızlığı yaptın. Sadece kendin kazanmak için birleştirmek adına aslında siyaseti paramparça ettin. Örgütüne, halka, gençlerin geleceğine haksızlık ettin. Seçilmeden bu korkunç pazarlığı yaptın kim bilir kazandaydın ne yapardın? Her işte bir hayır!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin