Yepyeni interaktif bir bilgi platformu: bitividi

Müzikten sanata, bilimden teknolojiye, coğrafyadan dünya tarihine birçok farklı konuda öğretici videolarla teknoloji dünyasında yerini alan yepyeni interaktif bilgi platformu bitividi, uzunluğu bir dakikayı aşmayan içerikleriyle sosyal medyada yeni bir kullanım alışkanlığı oluşturuyor. Bilgi ile eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan bitividi, uygulama içerisindeki “bitty” puanlar ile kullanıcılarına birçok hediye kazanma imkânı sunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Yepyeni interaktif bir bilgi platformu: bitividi

Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen bitividi, sosyal medya kullanıcılarının harcadıkları zamanı daha verimli geçirmesini sağlarken, aynı zamanda bilgi ve yeteneklerini gösterme imkânı sunan bitividi; kısa sürede ilgi gören uygulamalar arasındaki yerini aldı.

Basit anlatımlı ve bilgilendirici bir dakikalık video içeriklerinin paylaşıldığı uygulama, kullanıcıların öğretici ve eğlenceli bilgilere kolaylıkla ulaşmasını sağlıyor. Müzik-sanat, bilim-teknoloji, coğrafya, dünya tarihi, spor, gastronomi, popüler kültür, doğa, siyaset ve edebiyat-felsefe kategorilerinde içeriklerin yer aldığı bitividi’de kullanıcılar, paylaşmak istedikleri bilgileri yayınlayabiliyor, testlerle bilgilerini sınayabiliyor ve ilgi alanlarına göre sosyal medyada kaliteli vakit geçirebiliyor.

Kullanıcılarının birbirleriyle etkileşime girerek hem yeni bilgiler öğrenmesine hem de bildiklerini öğretmesine olanak sağlayan bitividi, kullanıcılarına uygulama içerisinde yaptıkları video paylaşımları ve çözdükleri testler sonrasında hediyeler kazandıracak ‘bitty’ler armağan ediyor.

Bilgiye ulaşmanın kolay ve eğlenceli yolunu sunan bitividi, kazanılan bitty’leri uygulama içerisinde yer alan seçeneklerle dilediğince harcama fırsatı sağlıyor.

Farklı kitleleri öğrenme ve eğlenme çatısı altında buluşturarak etkileşimli bir bilgi platformu sunan bitividi; Türkiye dışında ABD, Hindistan, Kanada, Almanya, Singapur, İspanya, Brezilya ve Arjantin gibi pek çok ülkede sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekiyor.

Yepyeni interaktif bir bilgi platformu: bitividi

Yepyeni interaktif bir bilgi platformu: bitividi - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin