Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan tv100’e özel demeç: İttifak olmazsa partiler boyunun ölçüsünü alır

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel'e verdiği özel demeçte "Bu halkı tanıyorsam Ankara'da Mansur Yavaş tekrar kazanır. Hem partimizin hem de şahsına ait oylarla seçimi yeniden kazacağımızı düşünüyorum. Siz ittifak yapmasanız tabanda halk yapar, partilerin ittifakı memleketin faydasınadır. İttifak olmazsa partiler çıkar boyunun ölçüsünü alır." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan tv100’e özel demeç: İttifak olmazsa partiler boyunun ölçüsünü alır

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. 

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi YaşarCHP'deki değişim tartışmalarına ilişkin tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel'e konuştu.

Gürel, Yaşar'ın sözlerini şu şekilde aktardı:

CHP’li Belediye Başkanı Fethi Yaşar’la görüştüm, değişimcileri desteklediğine dair iddialar vardı, parti içinde yaşananları sordum. ‘İl kongrelerine kadar parti içi mücadele devam eder, Ekim-Kasım ayında Kurultay yapıldıktan sonra parti tek vücut halinde devam eder. Bu tartışmalar yerel seçim sürecine zarar vermez’ dedi. Değişim tartışmalarının neresinde olduğunu sorduğumda ‘Genel Başkan’la sevgi ve saygı çerçevesi içinde bir hukukumuz var, vefasızlık edemem, yanlışları söylerim ama yanlış yapmam. Bu durumun bir an önce sona ermeli, eğer yerel seçimlerde mağlubiyet olursa bunun bedelini hepimiz öderiz’ dedi.

"İTTİFAK OLMAZSA PARTİLER ÇIKAR BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALIR"

İttifak tartışmalarına ilişkin Yaşar "'Genel merkez' diyen de 'değişim' diyen de partimizin evladıdır. İmamoğlu'nun yeniden İstanbul'u kazanacağını düşünüyorum. Her CHP'linin genel başkan olma hakkı vardır. Bu halkı tanıyorsam Ankara'da Mansur Yavaş tekrar kazanır. Hem partimizin hem de şahsına ait oylarla seçimi yeniden kazacağımızı düşünüyorum. Siz ittifak yapmasanız tabanda halk yapar, partilerin ittifakı memleketin faydasınadır. İttifak olmazsa partiler çıkar boyunun ölçüsünü alır." dedi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin