Yenilenen Türkiye gazetesine ödül!

'Engelsiz Haber' ödülü Türkiye gazetesi ve İHA'nın oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yenilenen Türkiye gazetesine ödül!

Başakşehir Belediyesi, engellilerin sorunlarını ve çözüm önerilerini kamuoyuna en doğru şekilde aktaran basın mensuplarını ödüllendirdi.



Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Engelsiz Haber' ödül töreninde, engellilerin sesini tüm gerçekçiliğiyle kamuoyuna duyuran İhlas Haber Ajansı (İHA) ve Türkiye gazetesi ödüle layık görüldü.



Ödülü, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ile İHA istihbarat Şefi Ömer Faruk Aydemir, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın elinden aldı.



İstanbul Fuar Merkezi'nde 'Engelsiz Yaşam Fuarı'nda gerçekleştirilen 'Engelsiz Haber' ödül töreninde engellilerin sesini duyuran İhlas Haber Ajansı (İHA) da ödüle layık görüldü. Ödülü İhlas Haber Ajansı İstihbarat Şefi Ömer Faruk Aydemir, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın elinden aldı.



Başakşehir'in modern bir şehirleşme planıyla kurulan yeni bir ilçe olduğunu belirten Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Medeni toplumda şehirleşme neyse Başakşehir'de de onu ortaya koymalıyız" dedi.

Uygar toplumların toplum içinde yaşayan dezavantajlı kesimlere pozitif ayrıcalıklar tanıdığını dile getiren Başkan Uysal, "Medeni toplumlarda dezavantajlı grupların diğer toplumdan ayrım olmadan hayatlarını sürdürebilmeleri esas olandır. Başakşehir Belediyesi olarak Özellikle engellilerle ilgili önemli çalışmalar yaptığımızı düşünüyoruz" diye konuştu.



Engellilere yönelik çalışmaların yöneticilerin işi olduğunu ifade eden Uysal, yapılan çalışmaların kamuoyuna duyurulması görevinin de basın organlarına ait olduğunu söyledi.



"Başakşehir'de bir hedefimiz varsa bunu ancak sizlerle gerçekleştirebileceğiz" diyen Uysal, engellilerin sesini topluma duyurdukları için basın mensuplarına teşekkür etti.



Başkan Mevlüt Uysal, konuşmasının ardından televizyon gazete, ajans, internet ve radyoda çalışan basın mensuplarına ödüllerini takdim etti. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin