Yenilenen çizgisi, kadrosu ve tasarımıyla GQ Türkiye yaz sayısı çıktı!

Yenilenen çizgisi, kadrosu ve tasarımıyla, Mücbir Sebepler ile son dönemin en çok konuşulan ikilisi Bartu ve Melikşah'ı kapağa taşıyan, GQ Türkiye’nin #kolektifbak temalı yaz sayısı çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Yenilenen çizgisi, kadrosu ve tasarımıyla GQ Türkiye yaz sayısı çıktı!

Yenilenen GQ'dan bu aralar doğayla, kendisiyle ve dış dünyayla ilişkisini, mesafesini yeniden tanımlamaya çalışan herkese mesaj var:

"Yolumuz ortak. Umudumuz yüksek. Hayat belirsiz. Mesajımız net. #kolektifbak."

20 ülkede 13 milyon okura ulaşan, erkek dünyasının 63 yıldır öncü 'iyi yaşam' markası; uluslararası yayıncılığın en güçlü ve ilham verici erkek dergisi GQ, Türkiye’deki yayın hayatına, Ali Tufan Koç’un Genel Yayın Yönetmeliği’nde yenilenen çizgisi ve yüzüyle devam ediyor.

Yeni dönemin ilk kapak yıldızlarıysa, pandemi zamanı Instagram üzerinden yayınladıkları 'Mücbir Sebepler' programıyla konuşulan Melikşah Altuntaş ve Bartu Küçükçağlayan...

Modern etik, görgü, iklim, yoga, dövme sanatı, girişimcilik, astroloji gibi yeni alanlarıyla farklı bir tavır sunan GQ Türkiye’nin ekibinde yer alan isimler arasında 13 yaşındaki iklim aktivisti Atlas Sarrafoğlu, Serkan Altunorak, Itır Erhar, Murat Süter gibi isimler de var. Relansman sayısına özel ürettikleri işlerle yenilenen GQ’nun bir parçası olan isimler arasındaysa Türkiye’nin uluslararası başarıya ulaşmış genç sanatçılarından Refik Anadol, Sinan Tuncay ve Mert Keskin ile birlikle Nejat İşler, Gaye Su Akyol ve Gazapizm de bulunuyor.

Yaz sayısında,  “mükemmel kusurlu” dosyasıyla; dönüşümün mükemmelliğin peşinde koşmayı bırakıp “iç ve dış dünyamızın “kusurlarını” keşfetmekle başladığını hatırlatan GQ, tasarımda, doğada, mimaride, mutfakta, ilişkide ve modadaki kusurları başyapıtlarımız vitrine taşıyarak, yenilikçi bir bakış açısıyla sunuyor.

Doğayla, kendimizle ve dış dünyayla ilişkimizi, mesafemizi sorguladığımız ve yeniden tanımlamaya çalıştığımız dönemde, yenilenen GQ Türkiye odağını hakiki değişime ve kalıcı dönüşüme çeviriyor. Çözümlere, fark yaratan insanlara odaklanan, yeni nesil iyimser içerik anlayışına sahip GQ Türkiye, “komunite odaklı” yayıncılık modeliyle, kitlesine bir yaşam kulübü deneyimi ve ayrıcalıkları sunacak bir dünya tasarlıyor.

Yayın yönetmeni Ali Tufan Koç, yeni GQ erkeğini editör yazısında şöyle tanımlıyor:

"Özür dilemesini bilen ve bilmiyorsa da öğrenmeye çalışan, halı sahada top peşinde koştururken bir yandan hayati meselelere de kafa yoran, iş hayatında yaşa takılmadan kimden ne öğreneceğine bakan, başına her ne geldiyse bunun sebebini önce kendi seçimlerinde arayan, gezegenine sahip çıkan, neyi ne kadar tüketmesi gerektiğini sorgulayan, sokakta hem centilmen hem hedonist olabilen, yeri geldiğinde adrenalin ile hayatı toza toprağa karışarak yaşayan, hayatı zıt renkleriyle olduğu gibi kabul eden, sıradanlığın gizli gücüne inanan, doğa’nın doğasını bozmadan yaşayan, modada giyiminde kuşamında mutfağında hayatın her alanında şekilcilikten uzak, eşitçi, doğal ve dengeli."

Bu yaz, yenilenen GQ TÜRKİYE ile sanatta, kültürde, bilimde ve stilde birlikten kuvvet doğurarak bugünün sorununu çözen, yarını şekillendiren ve umut üreten hikâye ve kahramanlardan alacağımız ilhamla, birlikte neleri değiştirebileceklerimize odaklanıyoruz.

Yenilenen çizgisi, kadrosu ve tasarımıyla GQ Türkiye yaz sayısı çıktı!

Yenilenen çizgisi, kadrosu ve tasarımıyla GQ Türkiye yaz sayısı çıktı! - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin