Yenikapı'da İETT otobüsü çok sayıda araca çarptı: Yaralılar var

Yenikapı Sahil Yolunda İETT otobüsü çok sayıda araca çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılara müdahale ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Yenikapı'da İETT otobüsü çok sayıda araca çarptı: Yaralılar var

İstanbul Fatih'te 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 14 kişi yaralandı.

Yenikapı Sahil Kennedy Caddesi'nde plakası ve sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen İETT otobüsü, önündeki araçlara çarptı.

Arkadan gelen araçların da İETT otobüsüne çarpması ile 7 aracın karıştığı kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre 14 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar bölgedeki hastanelere kaldırıldı.

Sahil Kennedy Caddesi kaza nedeniyle çift yönlü trafiğe kapatıldı.

Yenikapı'da İETT otobüsü çok sayıda araca çarptı: Yaralılar var

Yenikapı'da 7 araca çarpan İETT otobüsü şoförü emniyete götürüldü

Yenikapı Sahil Yolundan Sirkeci yönüne giderken 7 araca çarpan İETT otobüsü şoförü Salih Adanır, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. 

Yenikapı Sahil Yolundan Sirkeci yönüne giden İETT otobüsü 7 araca çarptı.  Aralarında İETT otobüsü şoförü Salih Adanır’ın da bulunduğu 13 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’nde kolu alçıya alınan Adanır,  ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Adanır, otobüsün freninin patladığını belirtti.  

Yenikapı'da İETT otobüsü çok sayıda araca çarptı: Yaralılar var - Resim : 2

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin