Yeniden Refah Partisi seçimlere tek başına girecek. tv100'de Yerinde Siyaset programına konuk olan Fatih Erbakan'dan flaş açıklamalar geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, tv100'ün yeni programı Yerinde Siyaset'e konuk oldu ve Deniz Tural'ın sorularını cevapladı. Erbakan, tüm güçleriyle seçime hazırlandıklarını ve parti olarak tek başlarına gireceklerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Yeniden Refah Partisi seçimlere tek başına girecek. tv100'de Yerinde Siyaset programına konuk olan Fatih Erbakan'dan flaş açıklamalar geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, tv100'ün yeni programı Yerinde Siyaset'e konuk oldu ve önemli açıklamalar yaptı.

Deniz Tural'ın sorularını cevaplayan Erbakan, "Seçimlere bütün gücümüzle hazırlanıyoruz. Parti olarak tek başımıza gireceğiz. Bunu yapmamızın sebebi mevcut iktidarın değişmesi. Gayret gösterip Cumhurbaşkanı adayı da olacağız." dedi.

İşte o açıklama

İşte Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın açıklamalarından önemli satır başları:

Milli Görüş biziz. Milli Görüş’ü biz temsil ediyoruz. Milli Görüş olmazsa milletin kurtuluşu olmaz. İkinci turda Kılıçdaroğlu ile Tayyip Bey kaldı dediklerinde, Kılıçdaroğlu’na destek vermektense şartlı olarak (Recep Tayyip Erdoğan’a) destek veririz dedik. Yoksa asıl gayemiz kendi başımıza seçime girip kendimiz Cumhurbaşkanı olmak.

Seçimlere bütün gücümüzle hazırlanıyoruz. Parti olarak tek başımıza gireceğiz. Bunu yapmamızın sebebi mevcut iktidarın değişmesi. Gayret gösterip Cumhurbaşkanı adayı da olacağız.

"Erbakan Hoca vakitsizlikten hatıratını yazamadı"

Babası Necmettin Erbakan'ı anlatan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Babam ilgili, şefkatli ve merhametli bir insandı. Babamı özlüyorum, danışılacak, istişare edilecek konular oluyor. Erbakan Hoca vakitsizlikten hatıratını yazamadı." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin