Yeni Yüzyıl'ın yönetim kadrosuna deneyimli isim!

Gazetenin yayın danışmanlığı görevine hangi isim getirildi?

Google Haberlere Abone ol
Yeni Yüzyıl'ın yönetim kadrosuna deneyimli isim!

Geçtiğimiz günlerde Genel Yayın Yönetmeni Aşkın Baysal'ın istifasıyla sarsılan Yeni Yüzyıl'ın yönetici kadrosuna deneyimli bir isim atandı.



Tecrübeli gazeteci Atilla Güner, Yeni Yüzyıl gazetesinin Yayın Danışmanlığı görevine getirildi.



Baysal'ın istifasından sonra bir süreliğine gazetenin kurucusu Av. Mansur Topçuoğlu'nun yayın yönetmenliği görevini üstleneceği iddia edilmişti. Ancak bu iddialar henüz doğrulanmadı. 



Yeni Yüzyıl'ın yönetim kadrosuna deneyimli isim!



Atilla Güner kimdir?



Mesleğe ilk olarak 1981'de Ankara Barış Gazetesi'nde başlayan Güner, Hürriyet Ankara Bürosu'nda sıkıyönetim mahkemelerini izledi. Adliye muhabirliği yaptı. Hürriyet, Milliyet ve Söz gazetelerinde çalıştı. Sabah, Vatan ve Milliyet'te Yazı İşleri Müdürü ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Kanal 6, Kanal D, NTV, Kanal E'de televizyon haber yöneticiliği yaptı. Milliyet Haber Ajansı Genel Müdürlüğü'nü sürdürürken Hürriyet Haber Ajansı ile birlikte DHA çatısında birleşme çalışmalarına katıldı. Kuruluşundan beri görev aldığı Vatan'dan Haziran 2011'de ayrıldı. 'Atilla Güner ile Akşam Postası' adlı radyo programını RS FM'de 3.5 yıl sürdürdü. Nisan 2015'te ayrıldı. Antalya merkezli VTV televizyonunda 'Atilla Güner ile Ayrıntılar' programını hazırlayıp sundu. Bersay İletişim Grubu'nda, siyasal iletişim biriminin sorumlusu olarak görev aldı, medya eğitimi konferasları verdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin