Yeni yılın ilk saatlerinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstanbul'daki hastaneleri ziyaret etti

Sağlık Bakanı Koca'nın 2023 mesaisi erken başladı. Yeni yılın ilk saatlerinden itibaren İstanbul'daki hastaneleri gezen Bakan Koca, sosyal medya hesabından da fotoğraflar paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni yılın ilk saatlerinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstanbul'daki hastaneleri ziyaret etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul'da bulunan hastaneleri ziyaret etti. Bakan Koca Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde yılın ilk bebeklerini gördükten sonra hastaneden ayrılırken Lizbondan gelen gurbetçi ile karşılaştı. Bakan Koca'ya sarılarak samimi görüntüler sergileyen Seymen, Portekiz'de doktorlara Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ni anlattığını söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da bulunan hastaneleri ziyaret etti. Hastalara geçmiş olsun ve yeni yıl dileklerini ileten Bakan Koca bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ziyaretlerine Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nden başlayan Bakan Koca, Okmeydanı Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi, Seyrantepe Hamidiye Etfal Hastanesi ve Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin acil servislerini ziyaret etti.

Bakan Koca sosyal medya paylaşımında "Acil servisindeki arkadaşlarımızı ziyaret ederek onların şahsında tüm hekimlere, sağlık meslek grubu mensuplarına iyi yıllar diledik. Hastalarımıza geçmiş olsun ve iyi seneler dileklerimizi sunduk. 2023, sağlıkta önceki yılları geride bırakacak" dedi.

Yeni yılın ilk saatlerinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstanbul'daki hastaneleri ziyaret etti - Resim : 2

Sağlık Bakanı Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde yaptığı ziyaretin ardından hastaneden ayrılırken, Portekiz'in Başkenti Lizbon'dan tedavi için gelen gurbetçi Abdülkadir Geylani Seymen ile karşılaştı. Bakan Koca'nın yanına gelen Seymen, fotoğraf çektirme isteğini dile getirdikten sonra bir taraftan da hastaneden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bakan Koca'ya sarılarak samimi görüntüler sergileyen Seymen, Portekiz'de doktorlara Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ni anlattığını söyledi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin