Yeni yılın ilk günü en çok izlenen Şampiyon oldu!

Şampiyon, yeni yılın ilk gününde de en çok izlenen yerli film oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yeni yılın ilk günü en çok izlenen Şampiyon oldu!

Ay Yapım ve Med Yapım’ın yapımcılığında çekilen yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği başrollerini Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan’ın paylaştığı 'Şampiyon' filmi sinemalarda seyirciden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yeni yılın ilk gününde de sinema severlerin tercihi “Şampiyon” oldu. Kapalı gişe oynayan filme yer kalmayınca sinemalar 'Şampiyon' için ek seanslar açtı.



Yazılı, görsel ve sosyal medyada övgü dolu paylaşımlarla da rekora giden “Şampiyon” 2019’da da hem zirvenin hem de gönüllerin şampiyonu olacağını şimdiden belli etti. İlk hafta sonu seyirci sayısında üçüncü olan “Şampiyon”, ikinci haftasında seyirciden gördüğü yoğun ilgi neticesinde liderliği ele geçirdi ve yoluna şampiyon olarak devam ediyor. 2004’ten bu yana ilk haftasında birinci olmayıp sonraki haftalarda birinci olan “Babam ve Oğlum”, “Sınav”, “Issız Adam” ve “Dedemin İnsanları” gibi filmler arasına “Bizim İçin Şampiyon” da katıldı.



Efsane yarış atı Bold Pilot ve onun bir araya getirdiği ünlü jokey Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki ölümsüz aşkın gerçek hikayesi beyaz perdeye taşıyan “Şampiyon”, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün de desteğiyle çekildi. Filmin basın sponsorluğunu Kral FM üstlendi.



Yeni yılın ilk günü en çok izlenen Şampiyon oldu!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin