Yeni takımını Instagram'dan mı açıkladı? Burak Yılmaz'dan merak uyandıran paylaşım

Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile yollarını ayıran Burak Yılmaz, Instagram üzerinden merak uyandıran bir paylaşım yaptı. Kariyerinde giydiği takımların formalarını paylaşan Burak Yılmaz, Fortuna Sittard formasının ardından kırmızı-beyaz renklere sahip olan bir forma resmi paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni takımını Instagram'dan mı açıkladı? Burak Yılmaz'dan merak uyandıran paylaşım

Sezon başında hem oyuncu hem de antrenör olarak Fortuna Sittard'la 2+3 yıllık sözleşme imzalayan Burak Yılmaz'ın Hollanda macerası sadece bir sene sürdü.

37 yaşındaki Burak Yılmaz geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ''Seneye Fortuna'da olmayacağım. Başkan ve yönetimle yaşananları en kısa zamanda anlatacağım. Herkese başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı. Ayrılığın resmileşmesinden sonra Burak Yılmaz'ın kariyerine hangi takımda devam edeceği merak konusu oldu.

BEŞİKTAŞ İDDİASI GÜNDEME GELDİ

Son olarak 2019-2020 senesinde Beşiktaş forması giyen Burak Yılmaz'ın yeniden siyah-beyazlı ekibe dönmeye hazırlandığı iddia edildi.

Burak Yılmaz hakkında yönetimle görüşen Şenol Güneş, ''Burak'ın kadromuzda olması bize bir şey kaybettirmez, kazandırır. Kulübün içinden gelen biri. Saha içi ve dışında bize yardımcı olur" dedi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Burak Yılmaz (@by17)'in paylaştığı bir gönderi

INSTAGRAM'DA PAYLAŞIM YAPTI

Yeni adresi merak edilirken Burak Yılmaz'dan bir paylaşım geldi.

Instagram hesabı üzerinden kariyerinde oynadığı takımların formaları ve forma numaraları ile bir paylaşım gerçekleştiren Burak Yılmaz, Fortuna Sittard formasının sonuna kırmızı-beyaz ve 17 numarayı taşıyan bir forma daha ekledi.

Görsel, Milli Takım forması çağrışımı yapsa da deneyimli oyuncunun yeni adresine ilişkin tahminlere de konu oldu. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin