Yeni stüdyosuyla Çapul TV düzenli yayına başlıyor

Mayıs'tan bu yana Çapul TV ekibinin katkıları ile yapılan çalışmalar sonuçlandı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni stüdyosuyla Çapul TV düzenli yayına başlıyor

6 Haziran’da Gezi Parkı’nda kurulan ve parkın polis zoruyla boşaltıldığı 15 Haziran gecesine kadar buradan yayınını sürdüren Çapul TV,  gönüllü katkılar ve dayanışmayla kurulan stüdyosunda yayınına başlıyor.



Çapul TV, 24 Ekim Perşembe’den itibaren her gün 20.55’te yayında olacak. Gönüllüleri ile büyüyen kanal, çapulcularının gündemini tuttuğu “Çapulcu Bülteni” ile günlük yayın akışını başlatacak. Bülteni gönüllü çapulcuların bizzat hazırlayıp, sunduğu programlar takip edecek.



Gazeteci Ayşenur Arslan medya mahallesini Çapul TV’ye taşıyacak. Çapul TV’de medya mahallesi sansürcülerin denetimine takılmayacak.



Gezi’ye damgasını vuran beyaz yakalılar “Gündüz İşte Gece Direnişte” programına konuk olacak.



“Kızlı Oğlanlı Felsefe” programında siyasetten cinselliğe, gündelik hayattan felsefeye ve bilime uzun uzun sohbet edilecek.



Direnişin ana eksenini oluşturan “kent hakkı” gündemleri “Şantiye Sahası”nda işlenecek.



İsyanda en büyük sıçramayı yaşayan kesimlerden biri olan LGBT’ler “Heralde” programıyla seslerini duyuracak.



Dünyanın diğer köşelerinden çapulcular skype bağlantıları ile yayınlara katılacak.



Çapul TV direniş alanlarından bildirmeye, direnişin içinden kaydedilmiş görüntüleri, alternatif haber ve programları yayımlamaya devam edecek. Çapul TV’ye ulaştırılan görüntüler en kısa sürede yayın akışına eklenecek.



Bir yandan yeni programların hazırlıkları da sürüyor. Çapul TV tüm çapulcuları, çalışmalara katılmaya, kendi haber ve programlarını yapıp Çapul TV’de yayımlamaya çağırıyor.



Sitede, Gezi sürecinde beri Çapul TV’ye konuşarak, direnişin ve isyanın kaydını tutan çapulculara ait videolara ulaşılabilecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin