Yeni sezon tarihi belli oldu! FOX'tan Öğretmen dizisiyle ilgili flaş karar!

Başrollerini İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştıkları, yapımcılığını MEDYAPIM ile MF Yapım’ın üstlendiği 'Öğretmen' dizisinin 2. sezon tarihi açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Yeni sezon tarihi belli oldu! FOX'tan Öğretmen dizisiyle ilgili flaş karar!

Yapımcılığını MEDYAPIM ile MF Yapım’ın üstlendiği 'Öğretmen' dizisinin 2. sezonu, 11 Ekim Pazar akşamı FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Geçen sezon yayınlanan ilk 4 bölümü çarşamba akşamları yayınlanan Öğretmen dizisi, yeni sezonla birlikte gün değiştirdi. Dizi, artık pazar akşamları izleyicisiyle buluşacak. FOX'un pazar akşamları yayınlanan Savaşçı dizisinin akıbeti ise henüz belli değil.

'Öğretmen' dizisinde, hikayenin baş kahramanı olan fizik öğretmeni Akif Erdem (İlker Kaleli) öğrencilerine bir “insanlık dersi” vermek istemektedir ve bunu yaparken de bildiğimiz, alıştığımız öğretmenlerden daha farklı bir ders anlatma yöntemi kullanmaktadır.

Güçlü oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Şerif Erol gibi isimlerin yer aldığı iddialı dizi 'Öğretmen', 11 Ekim itibarıyla her pazar saat 20.00’de yeni bölümleriyle FOX’ta.

Yeni sezon tarihi belli oldu! FOX'tan Öğretmen dizisiyle ilgili flaş karar!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin