Yeni Şafak yazarının Aktüel'deki yazılarına son verildi!

Aktüel dergisi, Cemile Bayraktar ile yollarını ayırdı...

Google Haberlere Abone ol
Yeni Şafak yazarının Aktüel'deki yazılarına son verildi!

Yeni Şafak gazetesi yazarı Cemile Bayraktar’ın Aktüel’deki yazılarına son verildi.



Kararı Twitter'dan duyuran Bayraktar mesajında; "Cemil Barlas ile ilgili şu twitimden sonra Aktüel yazılarıma son verildi, İHH'yı savunmaya Pelikancı tepkisi" ifadelerini kullandı.



 




Cemil Barlas ile ilgili şu twitimden sonra Aktüel yazılarıma son verildi, İHH'yı savunmaya Pelikancı tepkisi :) pic.twitter.com/XttpjnBqwp


— Cemile Bayraktar (@jamilabayraktar) 30 Haziran 2016


 



Dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mavi Marmara gemisi için "Siz kalkıp da Türkiye'den böyle bir yardım götürmek için günün Başbakanı'na mı sordunuz." dediği anlarda, Bayraktar Twitter'dan "Aslan parçası, İHH'ya vurma da sana vurmayalım, sen Gülen ve Altanlar ile liberalizmi sek içerken, İHH Gazze tünellerindeydi.." ifadelerini kullanmıştı. Cemile Bayraktar, tam da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İHH'yı eleştirdiği dakikalarda attığı tweet'ten sonra uzun süre Erdoğan'ı kast etmediğini anlatmaya çalıştı.



Bayraktar, Cemil Barlas'ı kast ettiğini belirterek "Şunu Erdoğan için yazmadığımı & Erdoğan konuşmadan önce yazdığımı biliyorlar ama muhalefetin trolleri zam istiyorlar" açıklamasında bulundu. Cemile Bayraktar daha sonra ise Cemil Barlas’la ilgili attığı tweet nedeniyle Aktüel’deki yazılarına son verildiğini öne sürdü.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin