Yeni Şafak yazarı Spor Bakanı'na çıkıştı: Yusuf Kaplan konuşuyor, Abuzittin'in birisi değil ki!

Akif Çağatay Kılıç ve Yusuf Kaplan arasındaki 'rahatsızlık' diyaloğu kameralara yansıdı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Şafak yazarı Spor Bakanı'na çıkıştı: Yusuf Kaplan konuşuyor, Abuzittin'in birisi değil ki!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın kitap fuarını ziyareti sırasında, konferans veren yazarı Yusuf Kaplan ile arasında ’rahatsızlık’ diyaloğu kameralara yansıdı. Yazar Kaplan "Adam gelir dinler. Yusuf Kaplan konuşuyor, Abuzittinin birisi değil ki" demesi üzerine Bakan Kılıç, "Anladım hocam. Kusura bakmayın rahatsız ettik sizi", diyerek konferans salonundan ayrıldı.



Bakan Kılıç ve yanındakiler Yenişafak Gazetesi yazarı Yusuf Kaplan’ın imza kampanyası çerçevesinde konferans verdiği salona girdi. Bu sırada kürsüde konuşma yapan Yusuf Kaplan’ın yanına giden Bakan Kılıç, "Nasılsınız hocam, iyi misiniz?" diye sordu.



"Tabi ki git abi. Ne işin var ya?"



Yusuf Kaplan "İyiyim, neredesin abi ya?" demesi üzerine Bakan Kılıç, "Öyle bir şey yaptın ki ben gideyim hemen... Valla ben hemen çıkayım" dedi. Yusuf Kaplan da "Tabi ki git abi. Ne işin var ya?" diye karşılık verince ortam tatsızlaştı.



"Adam gelir dinler. Yusuf Kaplan konuşuyor. Abuzittinin birisi değil ki"



Kısa süre duraksayan Bakan Kılıç, "Ne oldu, hayırdır?" diye soru sordu. Yazar Kaplan bunun üzerine, "Adam gelir dinler. Dolaşıyorsunuz, Yusuf Kaplan konuşuyor. Abuzittinin birisi değil ki. Adam 5 dakika dinler, 10 dakika dinler" dedi. 



Bunun üzerine Bakan Kılıç, "Peki, tamam ben anladım hocam. Kusura bakmayın rahatsız ettik sizi" diyerek konferans salonundan ayrıldı.



İşte, Akif Çağatay Kılıç ve Yusuf Kaplan arasında geçen o diyaloglar!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin