Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan: İmamoğlu'nun annesi de kokuyor mu?

Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, bugünkü köşe yazısının başlığında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun annesi için bu ifadeyi kullandı: İmamoğlu’nun annesi de kokuyor mu?

Google Haberlere Abone ol
Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan: İmamoğlu'nun annesi de kokuyor mu?

Gazeteci ve köşe yazarı İsmail Kılıçarslan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter yardımcısı Yeşim Meltem Şişli hakkında ortaya atılan iddiaların ardından ilginç bir köşe yazısına imza attı. Kılıçarslan, "İmamoğlu’nun annesi de kokuyor mu?" başlıklı yazısında aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Yeşim Meltem Şişli isminde çirkin mi çirkin bir kadın var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter yardımcısı pozisyonunda çalışan bu kadının ruhu çirkin. Yoksa Allah’ın yarattığı birine “çirkin” demek haddimize değil.

Çok değil, aldığı maaşı ve İBB şirketlerinin yönetim kurulu üyeliklerini üst üste koyduğunuzda aylık geliri 38 bin liracık bu çirkinlik abidesinin.

38 bin liracık geliriyle kıt kanaat geçinen bu çirkinlik abidesi, İSMEK’te yönetici olarak çalışan kadınlarla yaptığı bir toplantıda onlara hitaben “bu paraya bu iş yapılır mı? Hem araba da vermemişler size, başörtünüzle işe gelmek çok zor oluyordur. Kokuyorsunuzdur siz” demiş iyi mi?

“Bu kategorik düşmanlık dili 28 Şubat’ın küflü ikna odalarında, 28 Şubat’ın o rezil karakterlerinde kalmıştır. Kategorik düşmanlık bir daha memlekete uğramaz” diye düşünürken annesi başörtülü bir hanımefendi olan (ve tabii Meltem denen yaratığa göre böyle olduğu için kokan) Ekrem İmamoğlu’nun yönettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde hortladı işte.

Açıkça yazıyorum işte: Ekrem İmamoğlu’nda bir parça karakter varsa saygıdeğer annesinin de aralarında olduğu bir toplumsal kesime böylesi leş şekilde hakaret edebilen bu çirkinlik abidesini bir dakika tutmaz o binada. Aksi halde İmamoğlu “annesine hakareti sinesine çekmiş bir adam” olarak kalacaktır benim zihnimde. Bir gram fazlası değil.

İsmail Kılıçarslan'ın yazısının tamamını okumak için tıklayın...

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin