Yeni Şafak yazarı canlı yayında kendisini tutamadı, küfretti!

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna'nın o sözü stüdyoda şaşkınlık yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Şafak yazarı canlı yayında kendisini tutamadı, küfretti!

T24'te yer alan  habere göre, Yeni Şafak yazarı Salih TunaÜlke TV'de Turgay Güler'in sunduğu "En Sıradışı" programında canlı yayın esnasında örnek verdiği bir hikâyeyi anlatırken "Hassiktir" deyince stüdyoda "sus" uyarılarına ve gülüşmelere neden oldu.



Karar yazarı Yusuf Ziya Cömert, Star yazarları Hasan Öztürkve Ahmet Kekeç'in de katıldığı programda, aralarında eski AKP İstanbul Milletvekili ve Karar yazarı Mehmet Ocaktan'ın da bulunduğu iktidara yakın bazı yazarların son dönemde hükümete yönelik eleştirileri tartışıldı. Programda, Turgay Güler Ocaktan'a yönelik olarak "seviyesiz" gibi ağır ifadeler kullanılırken, Salih Tuna, Gülen cemaatinin AKP ile yakın ilişkide bulunduğu dönemi hatırlatarak, Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı için "O dönem 'yandaş'tı, bir gecede muhalif oldular" dedi. Tuna şöyle devam etti:



"Bu bana rahmetli Tarık Buğra'nın 'Küçük Ağa' romanını hatırlatır. Niko gelir ya hani; birden 'hassiktir' lan biz cephede savaşıyoruz, bunlar burada ne yapıyor, der..."



Canlı yayındaki bu sözler stüdyodaki diğer yorumcuları şaşırtırken, Tuna, gülümseyerek "Pardon" dedi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin