Yeni Şafak yazarı: Ahmet Altan'ın elleri kanlı!

A Haber’de Duygu Leloğlu’nun sunduğu 'Gece Ajansı' Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Cem Küçük’ü konuk etti.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Şafak yazarı: Ahmet Altan'ın elleri kanlı!

Taraf Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan’ın “medya artık devletin bir parçası olmuş, gazeteciğin %99’luğu alçaklık ve korkaklıktır” sözlerini yorumlayan Yeni Şafak gazetesi yazarı Cem Küçük; “Ahmet Altan’ın elleri kanlı” dedi.



Küçük, Balyoz davasında tutuklu bulananları hatırlatarak, “Bu kadar kişinin suçsuz yere yatmasında Ahmet Altan'ın suçu yok mu?” ifadesine yer verdi.



Cem Küçük, sözlerini “artık itibarları yok, yok hükmündeler, biz konuşarak mezardan diriltiyoruz onları” diyerek sürdürdü.



"AHMET ALTAN’IN ELLERİ KANLI"



Bugün Türkiye’de Balyoz dahil bir çok davada mağdur varsa, bu davalarda bir çok problem varsa, Ahmet Altan sen bunun suç ortağısın. Sen Julian Assange gibi elini kana buladın. Elin kanlı senin, temizleyemedin o eli daha. Bu kadar insan içerideyse, haksızsa senin attığın o manşetlerin payı yok mu? Balyoz davasında, hadi darbe seminerini anlıyoruz da,  çoğu masum insanın suçsuz yere içeri atılmasına ne diyeceksin. Hanefi Avcı’ya ne diyeceksin. Kadın ticareti yapmakla itham edilen Cüppeli Ahmet’e  yada şike davası suçlamasıyla örgüt kurduğu iddia edilen Aziz Yıldırım’a ne diyeceksin? Türkiye’de her şeyi bozdular, düzeni bozdular, futbolu bozdular, sosyal hayatı bozdular, kurumları bozdular.17 Aralık’a kadar bu yapıyla iyi geçinmeyenlere hayat hakkı tanımıyorlardı. Bugün bunların çok şükür hepsi ortaya çıkıyor. Bu ülkede bu paralel çetenin  polis şefleri gazetecilere kitap yazdırdılar. O gazetecilere sahte mermi göndererek güya onların tehdit altında olduğunu söylediler. Davalarla korkutuldukları, boyunlarına yular vurulduğu için ağızlarını açamıyorlar.  Ondan sonra da demokrasi özgürlük. Bütün olup biten gerçeği biliyor, çeteyi biliyor, paralel yapıyı biliyor, kendisinin nasıl korkutulduğunu biliyor, tutuklanacağını biliyor bir dönem, şimdi kalkıp her şeyi hükümetin üzerine atıyor.  Hükümeti eleştir de bu çeteye de laf de.   



"ARTIK İTİBARLARI KALMADI"



Demek ki bunlarda sadece bir dönem asker korkusu veya asker nefreti varmış ordu karşıtlığı varmış. O bitince bunların demokrat olmadığı, Ak Parti 30 Mart’ta %40’ın üzerinde alırsa demokrasi dışı yollarla devirmek mubahtır diyen,  yada Erdoğan’ın mezarına tüküreceğim diyen, yada idama gitmesini zevkle izleyeceğim diyen, bir dönem demokrat bildiğimiz ama özünde faşist olan, Marksist doğup faşist ölecek olan insanlar olduğunu gördük. Ama bir itibarları yok, gayrı meşru durumdalar. Ne analizleri çıkıyor ne de temennileri tutuyor. Temennilerini analiz diye yazıyor, Yok hükmündeler. Biz konuştuğumuz için aslında mezardan diriltiyoruz onları, yoksa bu süreçle beraber onlar da tarihin çöplüğüne kavuşacaklar.  


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin