Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman: TFF aldığı 10 günlük ara kararını gözden geçirmezse ligden çekilme kararı alacağız

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, TFF'nin aldığı kararı çok sert bir dille eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman: TFF aldığı 10 günlük ara kararını gözden geçirmezse ligden çekilme kararı alacağız

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, ülkemizde yaşanan çok üzücü deprem nedeniyle liglere verilen 10 günlük ara kararını çok sert bir şekilde eleştirdi.

Başkan Ahmet Yaman, ''TFF'nin aldığı karar bir skandaldır. Her yer yerle bir olmuşken, 10 gün sonra maça çıkmayı asla kabul etmiyoruz. Birkaç gün içinde yönetim kurulu ile bir araya geleceğiz ve şartlar değişmezse ligden çekilme kararı alacağız'' şeklinde konuştu.

Deprem felaketi sonrasında futbol oynayamayacaklarını kaydeden Yaman, “Şu an futbolun zamanı değil. Binlerce insanımız göçük altında, aileleri yas tutuyor, haberlerini bekliyor, cenazesini gömüyor. Biz de futbol oynayacağız. Söz konusu değil böyle bir şey. Şu an net bir karar almadık ama futbol oynayamayacağız. Yönetim kurulunu topladıktan sonra ligden çekilme kararını alacağız” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin