Yeni Malatyaspor Antalyaspor CANLI İZLE Bein Sports 1 canlı maç izle

Bugün Saat 13:30'de başlayacak karşılaşma Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Yeni Malatyaspor ile Antalyaspor, Süper Lig'in 4. haftasında karşı karşıya geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Malatyaspor Antalyaspor CANLI İZLE Bein Sports 1 canlı maç izle

Yeni Malatyaspor ile Antalyaspor, Süper Lig'in 4. haftasında karşı karşılaşıyor. Bugün saat 13:30'de başlayan karşılaşma Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.  Karşılaşmayı, Alper Ulusoy, Hasan Hüseyin Tetik, Bersan Duran hakem üçlüsü yönetiyor.

Yeni Malatyaspor - Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?
Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlacak.

İki takım arasında oynanan son 3 maçı da Antalyaspor kazandı.

Süper Lig'de ilk 3 hafta sonunda Antalyaspor'un 7, Yeni Malatyaspor'un ise 1 puanı bulunuyor.

İddaa Risk Yönetimi, Yeni Malatyaspor'un galibiyetine 2.45, beraberliğe 2.95, Antalyaspor'un galibiyetine ise 2.15 oran veriyor.

Yeni Malatyaspor - Antalyaspor takımların maçı öncesi istatistikleri

Antalyaspor ile oynadığı altı Süper Lig maçının sadece birini kazanan Yeni Malatyaspor (1B 4M), tek galibiyetini iç sahada aldı (Aralık 2018).

Antalyaspor, Yeni Malatyaspor ile oynadığı son beş Süper Lig maçının dördünü (1M) ve son üç karşılaşmanın tamamını kazandı.

Süper Lig'de altı maçtır galibiyete hasret olan (1B 5M) ve bu karşılaşmalarda sırasıyla 1 ve 3 gol yiyen Yeni Malatyaspor, son karşılaşmasında Trabzonspor'a 3-1 mağlup oldu.

Fraport TAV Antalyaspor ile Yeni Malatyaspor, daha önce 6 kez karşılaştıi. Bu karşılaşmaların 4’ünü kırmızı- beyazlılar, 1’ini sarı-kırmızılılar kazandı. 1 maç ise beraberlikle sona erdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin