Yeni iletişim ajansı müdürünü seçti

PR dünyasının deneyimli ismi yeni kurulan iletişim danışmanlığı şirketine müdür oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yeni iletişim ajansı müdürünü seçti

İletişim ve finans sektörünün deneyimli PR profesyoneli Demet Oğuz, Gürsu Bahar Ünal tarafından yeni kurulan iletişim danışmanlığı şirketinde genel müdür yardımcısı olarak çalışmaya başladı.



Kasım 2014’den itibaren Türkiye’nin önde gelen marka ve kurumlarına iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başlayan 'Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı' kurumlara stratejik iletişim, marka yönetimi, medya ilişkileri, lider iletişimi ve kriz yönetimi konularındaki birikim ve deneyimlerini sunarak sektörde fark yaratmayı hedefliyor.



'Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı' şirketinin müşteri portföyünde, Emlak Konut GYO, İstanbul Tüccarlar Kulübü Derneği, Orgin Agro, Genç Turizmciler Derneği ve Barış Kurbal Bespoke Tailoring gibi markalar bulunuyor.



Demet Oğuz, Türkiye’nin köklü kurumlarınının kurumsal iletişim birimlerinde, kurumsal iletişim, marka yönetimi ve halkla ilişkiler alanlarında çalıştı. Daha sonra sektörün prestijli ajanslarında iletişim danışmanı olarak görev alarak özellikle finansal iletişim alanında deneyim kazandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin